nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oti Širca Roš z otrokoma ni nikoli dolgčas

15. 10. 2023; 09.00
Avtor: TP/Lady
Ota Širca Roš

Ota Širca Roš foto: Marko Vavpotič

Vedno nasmejana Ota Širca Roš ima doma obilico zabave.

Voditeljica rubrike Pop In na Pop TV Ota Širca Roš je mamica dveh prikupnih fantkov Prema in Zara, ki jo vsak dan presenečata in razveseljujeta s svojimi prigodami. Prem, ki že od nekdaj obožuje naravo in živali, si je letos za prvi šolski dan zaželel paličnjake in mama mu je seveda ugodila. »Letos je Prem na plaži na Bolu na Braču našel paličnjaka. Dal mu je ime Marko Spelerman, ne vem, kje je ta priimek dobil, ne vem, ali sploh obstaja. Marko je dobil tudi potni list z datumom najdbe in vsemi drugimi potrebnimi podatki za to, da ga bomo lahko prepeljali v Slovenijo. Spravili smo ga v hladilno skrinjo, seveda z odprtim pokrovom, in mu dali robide, ker se je pozanimal, da imajo to radi,« je reviji Lady povedala Ota. 

A zgodba nima srečne ga konca. »A je že na morju doživel svoj žalostni konec. Moja racionalizacija sinu je bila, da je bil verjetno prestar. Želela sem, da bi ga tam pokopali, da bi bil v svojem okolju, za kar pa ni hotel slišati, saj še sploh ni spoznal babice in dedija, zato sem ga peljala v Ljubljano s potnim listom vred. In ne samo to, vsi, ki so bili na plaži prisotni tisti dan, so morali vsak na svoj kamenček narisati nekaj lepega Marku in zdaj imamo to na njegovem grobu, ki je pod robido. Za prvi šolski dan pa si je zaželel novega Marka, tako da je dobil štiri nove paličnjake. To so zdaj naši novi družinski člani. Vsi štirje so Marki. Saj smo hoteli vsakemu dati svoje ime, a smo ugotovili, da jih nikakor ne ločimo, tako da so vsi Marki Spelermani,« je še razkrila priljubljena voditeljica.

Je pa drugi sin Zar komaj dočakal, da se je vrnil v vrtec, saj ima tam svojo punco, s katero načrtuje že tudi poroko. »Vse poletje je posvetil temu, da je poziral, in potem je skakal v vodo, letos je tudi splaval, lovil ribe, nato pa sem morala fotografije pošiljati mamici njegove punce. Njena mamica pa mi je pošiljala izbrane fotografije svoje hčerke. Tako sta si dopisovala vse poletje. Zar ima štiri leta. Načrtuje že tudi poroko, nanjo pa bomo šli z letalom. Vprašala sem ga, ali moram biti zanjo oblečena poletno ali zimsko, in mi je odvrnil, naj imam poletno oblekico, ampak malo bolj debelo, ker bomo na smučišču. Upam, da ne bom priča prvemu zlomljenemu srcu pri štirih letih, ker je kar resno zastavil to zvezo. Punčka je sicer super, tudi njena družina je krasna. Poleg tega je Zarovi tašči ime enako kot moji, tako da mislim, da neka usoda mora biti,« je prepričana Ota.

prejšnji članek
Umrla Suzanne Somers, zvezdnica serije Korak za korakom
Svet slavnih
Umrla Suzanne Somers, zvezdnica serije Korak za korakom
naslednji članek
Matej Zemljič je presrečen, da ga doma čaka 'ta bela kepa'
Svet slavnih
Matej Zemljič je presrečen, da ga doma čaka 'ta bela kepa'