nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

»Ločujem se!« je kar bruhnilo iz nje ...

19. 10. 2023; 05.00
Avtor: V.M.
urska klakocar zupancic m24

Urška Klakočar Zupančič foto: Sašo Švigelj

Nekdanja sodnica Urška Klakočar Zupančič se je naveličana natolcevanj o svoji zasebnosti. Zdaj se je odločila, da spregovori o svoji največji intimi.

Urška Klakočar Zupančič je vse od skoka na politični parket deležna ugibanj o neznanem soprogu, s katerim se nikoli ni pojavila v javnosti. V teh dneh nekdanja sodnica še posebej polni časopisne vrstice, v revij Lady so namreč obelodanili, kaj se je ves ta čas dogajalo za skrivnostnimi vrati političarkine zasebnosti.

Naveličana natolcevanj o svoji zasebnosti se je sedaj namreč odločila, da o tem spregovori. »Ločujem se! Z možem že dolgo ne živiva več pod isto streho. Še preden sem se odločila za politiko, se je odselil iz našega skupnega doma. Nekaj časa je bilo med nama malce napeto, a sva v imenu dobrih starih časov, ki so bili neponovljivo lepi in katerih plod sta tudi dva čudovita otroka, znala vsak malo popustiti in je šlo. Zdaj lahko trdim, da imava prijateljski odnos in da dvojčka zaradi najinega razhoda nista preveč trpela,« je presenetila s svojo iskrenostjo in nadaljno izpovedjo na temo ločitve, ki si jo lahko preberete v reviji Lady.

Izšla je nova številka revije Lady. Vabljeni k branju! foto: Revija Lady

prejšnji članek
Rok Piletič bi zanjo naredil vse
Svet slavnih
Rok Piletič bi zanjo naredil vse
naslednji članek
10 pravil za uspeh v poslu: Lačni po uspehu
Zdravje
10 pravil za uspeh v poslu: Lačni po uspehu
#nasazenazenska
nasazenazenska