1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaljubljena Katarina Čas: S fantom že živita skupaj

22. 10. 2023; 11.00
Avtor: N.S./ revija Lady
Luca Ciut, Katarina Čas

Luca Ciut in Katarina Čas sta z veseljem pozirala fotografom. foto: Mediaspeed

Igralka Katarina Čas in filmski skladatelj Luca Ciuti se ne skrivata več. Skupaj živita razpeta med Ljubljano in Trstom.

Po zadnjih štirih 'neuspešnih' zvezah obraz naše priljubljene igralke Katarine Čas spet krasi nasmeh do ušes. Čeprav je vedno nasmejana zvezdnica glede svoje zasebnosti že vrsto let zelo skrivnostna in skrbi, da jo ohranja zase, vseeno ne more več skrivati svojega partnerja, italijanskega skladatelja in avtorja filmske glasbe Luca Ciutija. »Spoznala sva se pred nekaj leti na enem od snemanj in takrat je preskočila iskrica. In ja, če me že sprašujete, sem srečna in ljubljena, Luca je res krasen in skupaj se imava lepo. Več pa vam ne povem,« nam je z nasmeškom zaupala Katarina, ki smo jo s srčnim izbrancem pred dnevi srečali na enem od družabnih dogodkov, kjer sta bila sproščena in zaljubljena. Prvič se je opogumila, da se pojavi z novim izbrancem, sicer že lani na Festivalu slovenskega filma, letos poleti sta se skupaj sprehodila po rdeči preprogi na festivalu v Dubrovniku, zdaj pa sta zaljubljena golobčka uživala na očeh vseh še na praznovanju SiTi teatra. »Sama potrebujem glasbo, ki daje atmosfero mojemu življenju, in Luca je glasbenik, tako da …« je z nasmeškom priznala Katarina, ki jo menda obožujejo tudi partnerjevi starši, s katerimi se je igralka hitro ujela, letos so bili skupaj tudi na kratkem morskem oddihu. Izvedeli pa smo tudi, da se je Katarina že udomačila v romantičnem Trstu, od koder prihaja njen dragi, on pa v njenem ljubljanskem stanovanju, saj tudi uradno že živita skupaj in sta zaradi obveznosti razpeta med Ljubljano in Trstom. Kot nam je na dogodku prišepnila Katarinina dobra znanka, je svojo ljubezen sprva razkrila le najbližjim prijateljem, ki so hitro dobili potrditev, da že dolgo ni bila tako srečna, saj je končno spoznala moškega, ki jo ljubi do neba.

Katarina Čas in njen izbranec, glasbenik Luca Ciut. (Pre)dolgo je že nismo slišali zapeti česa novega. foto: Urška Boljkovac

katarina cas foto: Vito Tofaj

prejšnji članek
Materina ljubezen: Igralec kljub slavi skromen in skrivnosten
Svet slavnih
Materina ljubezen: Igralec kljub slavi skromen in skrivnosten
naslednji članek
Kmetija: Maja utrpela dvojno smolo
Resničnostni šovi
Kmetija: Maja utrpela dvojno smolo