pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec je! Stankica in Toni (Gospodin Savršeni) prekinila razmerje

28. 10. 2023; 07.58
Avtor: K.M.
Stankica in toni_sm

Stankica in Toni foto: RTL.HR

Že mesece se je namigovalo, da razmerje med Stankico Stojanović in Tonijem Ščulcem iz hrvaškega šova Sanjski moški ni več v razscvetu. Svetlolaska je zdaj potrdila, da sta prekinila.

Stankica in pet let mlajši Toni sta se spoznala in zaljubila v tretji sezoni hrvaške različice šova Sanjski moški (Gospodin Savršeni). Parček je že sedem mesecev po začetku razmerja v samem šovu naletel na prve težave in ljubezensko pot začasno prekinil. Kljub razhodu takrat iskrice med njima niso ugasnile, saj sta kmalu spet začela graditi razmerje. Kljub načrtom za poroko pa se zgodba ni odvila tako, kot sta si želela. Stankica je namreč potrdila, da je razmerja konec. 

"V odličnih odnosih sva, prijateljskih odnosih. Prav nekaj dni nazaj je obiskal mene in mojo družino. Spoštovanje in skrb za drug drugega, ki sva jih pridobila v času najine zveze, bosta vedno del najinega odnosa," je namreč ekskluzivno za hrvaško revijo Story pokomentirala njun trenutni odnos. Stankica se sicer ravno te dni seli v novo stanovanje v Banja Luki, tam pa ji bo družbo delal tudi njen pasji prijatelj. "V stanovanje se seliva s Kičem, a Toni bo vedno ljubi gost."

prejšnji članek
Znano, zakaj Tocki ni prišel v Kmetijo
Resničnostni šovi
Znano, zakaj Tocki ni prišel v Kmetijo
naslednji članek
Tina Gorenjak razkrila, da je spet zbolela za rakom
Svet slavnih
Tina Gorenjak razkrila, da je spet zbolela za rakom