pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka Tjaša Železnik o grozljivi izkušnji

5. 11. 2023; 09.00
Avtor: Te.P./ revija Lady
Tjaša Železnik

Igralka Tjaša Železnik foto: Sašo Švigelj / M24

Ko je ugotovila, da se je zmotila, je bilo že prepozno. 'Mislim pa, da me še v življenju ni bilo tako strah, ker sem bila tam sama in niti nisem vedela, kje sem.'

Igralka Tjaša Železnik je pred kratkim navdušila na premieri predstave Zahodni privez v Mestnem gledališču ljubljanskem, v kateri upodablja Monique, sodelavko visokega finančnega uradnika Kocha, s katerim se skupaj znajdeta in nato izgubita v zanemarjenem hangarju nekdanjega pristanišča v opuščeni četrti neimenovanega velemesta na Zahodu.

Igralka je sicer zasebno izjemno previdna, se ji je pa zgodilo, da se je na Dunaju, kjer je snemala neko reklamo, usedla na napačen vlak in se, namesto da bi se peljala v Celje na vajo, kjer je takrat delala, znašla nekje na madžarski meji.

»Ne vem, kaj mi je bilo, da sem šla na napačen vlak. Ko sem na meji ugotovila zmoto, je bilo že zelo pozno in ni bilo več drugega vlaka. Sprevodnik mi je ponudil prenočišče na zložljivi postelji, kar sem sprejela, mislim pa, da me še v življenju ni bilo tako strah, ker sem bila tam sama in niti nisem vedela, kje sem. Celo noč sem prebedela, saj sem se bala, da bo kdo prišel. Vse je bilo namreč odprto. Komaj sem čakala, da bo jutro in da grem v Slovenijo. Tega nikoli ne bom pozabila,« nam je zaupala Tjaša.

Tjaša Železnik

Tjaša Železnik foto: Sašo Radej

prejšnji članek
Marjetka Vovk hvaležna za lepo življenje
Svet slavnih
Marjetka Vovk hvaležna za lepo življenje
naslednji članek
Za zaprtimi vrati: Norčavo vzdušje med igralci Botrov
Svet slavnih
Za zaprtimi vrati: Norčavo vzdušje med igralci Botrov