Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja novinarka se je podala v gostinske vode

15. 11. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
tjaša

Tjaša Petrič foto: sestavljena fotografija

Verjamemo, da še niste pozabili Tjaše Petrič Cvet, simpatične novinarke oddaje Svet na kanalu A, ki se po porodniškem dopustu ni vrnila na televizijo. Poglejte, kaj se dogaja pri njih doma …

Tjaša Petrič Cvet se že nekaj časa mudi v kreativnih vodah, izdeluje namreč ročno izdelan srebrn nakit. In zakaj takšen preskok od novinarstva do umetnosti? Nič presenetljivega, nekdanji novinarki so se tekom porodniškega dopusta le spremenile prioritete, zato je sklenila, da dolgo delovnike zamenja za bolj umirjeno delo in se hkrati posveti svoji družini.

Je pa Tjaša minuli dan obelodanila, da so doma pognali kolesje gostinskega projekta z dušo, družina Cvet je namreč obudila staro dedkovo gostilno Pr' Cvičku ter med zidovi polnimi zgodb in spominov začrtala novo poglavje.

»Moj mož se je v zadnjih dneh izkazal tudi kot zelo fajn sodelavec in šef. S tastom sta oživila gostilnico, ki jo je prvič odprl Žanov dedek pred več kot 50. leti. Jaz pa malo pomagam in ugotavljam, da se s pladnjem še vedno dobro ujameva,« je spletni publiki smeje se razkrila Tjaša ter vse skupaj povabila, naj le pridejo kaj na okoli.

prejšnji članek
Anđela iz Botrov: Zažarela sem navzven in navznoter
Svet slavnih
Anđela iz Botrov: Zažarela sem navzven in navznoter
naslednji članek
Kdo služi na račun dueta Maraaya?!
Svet slavnih
Kdo služi na račun dueta Maraaya?!
#obraziavenija
obraziavenija