stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj sta Jana Morelj in Lara Tošić prinesli Avdiću in Deželaku iz sanjskega New Yorka?

28. 11. 2023; 02.30
Avtor: K.M.
jana-morelj, lara-tošić

Jana Morelj in Lara Tošić v New Yorku. foto: Nika Orač

Sovoditeljici Denis Avdić Showa na Radiu 1, Jana Morelj in pripravnica Lara Tošić, sta se danes vrnili iz sanjskega New Yorka, kamor sta odpotovali službeno.

V Veliko jabolko sta odpotovali skupaj z dm in doživeli nepozabno predbožično pravljico v mestu, ki nikoli ne spi. Jana je v ameriški metropoli že bila, a je kljub temu vsakič navdušena. »Vsak obisk New Yorka je seveda drugačen in malce poseben, ker pri tako velikem mestu vsakič znova lahko odkrivaš in doživljaš nove stvari. Ni šlo brez kipa svobode, Strawberry Fields, Centralne postaje, 5. Avenije, Time Squarea, World Trade Centra, Macy's in vseh ostalih znamenitosti. Punce smo se imele res super, se povezale, zabavale, preizkusile kar nekaj lokalnih specialitet in ugotovile, da so prebivalci New Yorka, kljub stereotipni neprijaznosti, zelo ustrežljivi in prijazni. Težko pa to rečemo za cene in napitnine. Lepo je it, še lepše pa se je vrnit nazaj domov,« je povedala Jana.

Jana Morelj in Lara Tošić v New Yorku. foto: Nika Orač

V New York pa je prvič odpotovala 22-letna Lara, ki je velika ljubiteljica tega velemesta, sploh iz filmov. Njo je najbolj navdušil obisk muzeja kulte serije Prijatelji, ki je bil tudi na njenem bucket listu. »To je bila res dobra izkušnja in vmes sem imela občutek, kot da sem v seriji, saj je bila cela postavitev točno taka kot v seriji. Izvedela sem še nekaj zanimivih dejstev, kot recimo, kateri igralec je imel največ stavkov in kdo je spil največ kave. To je po novem sigurno moj najljubši muzej. Na koncu sem v njihovi kavarnici Central Perk spila še kapučino in v trgovinici kupila plišastega pingvina Huggsyija, takšnega kot ima Joey v seriji,« je razložila Lara, ki je v New Yorku zelo uživala tudi v njej ljubih kavarnah Starbucks.

Jana Morelj in Lara Tošić v New Yorku. foto: Nika Orač

»Prijatelji iz Denis Avdić Showa stalno pljuvajo po njem in pravijo, da je 'pumpkin spice latte' bučna juha, kar seveda ni res, zato sem izkoristila priložnost in ga kupila Jani za poskusit. In ne boste verjeli, bil ji je všeč! Tako, da zdaj imam še eno osebo v studiu, ki se bo lahko z Avdićem kregala, da je to dober napitek in ne bučna juha,« je v smehu zaključila vedno nasmejana Lara. In kaj sta dekleti iz sanjskega New Yorka prinesli Denisu Avdiću in Mihi Deželaku? Kapo in piškote.

prejšnji članek
Poslušanje je polovica celotne komunikacije
Zdravje
Poslušanje je polovica celotne komunikacije
naslednji članek
Ingver - vaš odrešenik v zimskih mesecih
Zdravje
Ingver - vaš odrešenik v zimskih mesecih