evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditelj kviza Male sive celice ima veliko srečo v ljubezni

2. 12. 2023; 10.00
Avtor: N.S. / revija Lady
jus milcinski

Juš Milčinski in Anja Korečič foto: Vito Tofaj

Vnuk legendarnega humorista in satirika Franeta Milčinskega - Ježka je že 20 let srečen v objemu svoje srčne izbranke Anje.

Juš Milčinski, zabavni voditelj priljubljenega kviza Male sive celice, je človek mnogih talentov, saj med drugim kot igralec blesti v mladinski TV-oddaji Osvežilna fronta, je izvrsten improvizator, izvršni producent mednarodnega festivala improvizacijskega gledališča Goli oder in član impro ekipe IGLU teater.

Talent imajo očitno v družini, saj je njegov oče znani režiser Matija Milčinski, njegov dedek pa legendarni humorist in satirik Frane Milčinski - Ježek. Kljub temu da je 39-letnik že vrsto let del medijske scene, pa svojo zasebnost rad ohranja zase. Ježkov vnuk je med drugim srečen v zvezi s svojo izbranko Anjo Korečič, s katero sta par že zavidljivih 20 let, še iz časa, ko sta obiskovala isto gimnazijo, Gimnazijo Vič v Ljubljani. Parček je nedavno obiskal eno od gledaliških premier, kjer sta delovala usklajena, znano pa je, da se podpirata pri vsem, kar počneta, in sodelujeta kot eno v vseh sferah življenja. Njuni bližnji prijatelji z veseljem povedo, da je njuna ljubezen velika in močna kot le redkokatera.

Juš Milčinski in Rok Škrlep

Juš Milčinski in Rok Škrlep foto: Adrijan Pregelj

prejšnji članek
Kaj se je zgodilo s kozmetičnim poslom Zdenke Kahne?
Svet slavnih
Kaj se je zgodilo s kozmetičnim poslom Zdenke Kahne?
naslednji članek
Kako je Jan Plestenjak opremil svoj dom?
Svet slavnih
Kako je Jan Plestenjak opremil svoj dom?