Aleksa Balašević
Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v preteklosti: "Bila je nedolžna, ni pila alkohola"

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fehtarji tokrat navdušili s priredbo legendarne pesmi Vrtnar

1. 12. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Fehtarji

Fehtarji se pripravljajo na velik koncert, ki bo v Ljubljani 22. decembra. foto: Promocijski material

Saša Dragaš oziroma Sasha je že davnega leta 1996 zažigal s pesmijo Vrtnar. Tokrat so jo v sodobnejšo različico v svojem slogu preoblikovali Fehtarji.

Ob lansiranju uradne spletne strani so Fehtarji objavili tri izseke prihajajočih skladb, glasovi pa so določili, katera bo prva, ki jo bomo slišali. Izbirali smo lahko med pesmimi 'Lažem ti ljubica', 'Vrtnar' in 'Napačna zveza'. Po nekaj dneh "klikanja" se je glasovanje zaključilo in pokazalo sledeče: skladba Lažem ti ljubica je prejela 311 glasov, Napačna zveza 835 glasov in Vrtnar 854 glasov, slednja pa je v tej bitki postala zmagovalna. Ekipa jo je javnosti predstavila včeraj in takoj navdušila. 

Sicer gre za priredbo pesmi iz leta 1996 Vrtnar, ki jo je v originalu izvajal glasbenik Saša Dragaš oziroma Sasha. Tudi originalna različica še danes številne zvabi na plesišče. Fehtarji pa so poskrbeli za moderno različico, ki sledi njihovem prepoznavnem slogu. "Drage dame, ali vaš cvet prevečkrat sameva? Je vaš teg'lček prevečkrat nezalit in vaš grmiček ostaja neobrezan? Ne skrbite, Fehtarji znamo opravit vse to! In to z ravno pravo mero predanosti, naklonjenosti in ljubezni. Če pa slučajno to ni dovolj, imamo vedno pripravljen tudi plan B. Tukaj sedaj za vas še naš prijatelj, dober Vrtnar," pa so zapisali Fehtarji. 

 

prejšnji članek
Domen Kumer uživa v tej kar nevarni aktivnosti
Svet slavnih
Domen Kumer uživa v tej kar nevarni aktivnosti
naslednji članek
Tudi številni znani Slovenski športniki nazdravili 100. obletnici
Svet slavnih
Tudi številni znani Slovenski športniki nazdravili 100. obletnici
#obraziavenija
obraziavenija