Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Član Modrijanov izven zasedbe nudi eno najbolj intimnih storitev

10. 12. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Modrijani

Modrijani foto: Sašo Radej

Če ste pomislili na kaj nespodobnega, to ni bil naš namen. Član zasedbe je namreč ob naročniku v njegovih najbolj težkih zasebnih trenutkih. Za koga gre in kaj natanko počne?

Nikar se ne čudite, če boste na pogrebni slovesnosti ugledali prepoznavno črno čepico, pod njo pa sila znan obraz iz zasedbe Modrijani. Vaš vid vas ne vara, Modrijan Franjo Oset namreč že nekaj let prepeva in igra na pogrebih. Spremlja ga njegova čedna soproga Marina, ki s svojim angelskim glasom poskrbi, da pokojnika na zadnjo pot pospremi ganljiva melodija zadnjega slovesa.

Franjo in Marina Oset foto: Zaslonski posnetek YouTube

»To je nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi. Ko zapoješ na pogrebu, si ljudem v tolažbo, tam ti vsi pozorno prisluhnejo. Čustva, ki se porajajo v ljudeh, krožijo od človeka do človeka in to se te globoko dotakne. Včasih greva igrat tudi brezplačno. Vsak si zasluži spodobno slovo, ne glede na materialne zmožnosti,« sta pred časom za revijo Lady pojasnila srčna glasbenika, ki tudi sicer storitve ne nudita v zameno za vrtoglave zneske, kot bi marsikdo pričakoval, glede na to, da na pogrebu poje član Modrijanov. Cena njune storitve je primerljiva z manj znanimi ponudniki, hkrati pa je njuna izvedba tako odlično izvedena, da bi ostali brez besed, četudi ne bi bili na pogrebu.

Franjo in Marina, ki je članica ansambla Miro Klinc. foto: Revija Lady

prejšnji članek
Urška Majdič uživa v materinstvu in delu
Svet slavnih
Urška Majdič uživa v materinstvu in delu
naslednji članek
Boštjan Romih o večnem učenju
Svet slavnih
Boštjan Romih o večnem učenju