profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditelj kviza Vem! še nikoli tako iskreno o družinskem življenju

17. 12. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Kakšne venčke bodo letos imeli znani Slovenci (2)

Igralec in voditelj Aljoša Ternovšek foto: Marko Vavpotič/M24

Igralec in voditelj Aljoša Ternovšek priznava, da zaradi igralskega poklica velikokrat trpi družina. Kako na njegovo življenje gledata žena in sin?

"Dobri odnosi v najožjem krogu so temelj, temelj vsega. Način igralskega življenja je pač tak, kot je, pred premierami je vedno napeto, na primer pred Gurlitschem je bilo zelo težko, predstava je naporna, študij je bil zelo kratek ... In takrat trpimo," je za revijo Obrazi povedal Aljoša Ternovšek, ki ga lahko spremljate tako na odrskih deskah kot tudi v oddaji Vem! Ob tem je še dodal, da najbolj trpi družina. 

"Trpi moja družina, trpi moja draga, ki je plesalka in je začela veliko delati v gledališčih pri nas in v tujini kot svetovalka za scenski gib. No, ravno zdaj gre v Berlin za dva meseca, tako da zdaj bom pa jaz trpel. hvala bogu razumeva poklic drug drugega, tako se vse uravnoteži. Za najinega sina Ravija se trudiva, da se normalno razvija, da ne trpi. A on tako ali tako ne pozna drugačnega življenja. Njemu je to normalno, tako kot nama dvema," je še dodal. 

prejšnji članek
Brad Pitt kljub žalitvam z nasmehom na obrazu
Svet slavnih
Brad Pitt kljub žalitvam z nasmehom na obrazu
naslednji članek
Spoznajte sestro Eve Boto
Svet slavnih
Spoznajte sestro Eve Boto