pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenetljiv odziv po koncu letošnjih Talentov

18. 12. 2023; 08.57
Avtor: K.M.
Domen Kljun

Domen Kljun je letošnji zmagovalec Talentov. foto: POP TV

Ste zadovoljni z zmago Domna Kljuna v oddaji Slovenija ima talent? Takole pravijo spletni komentatorji. Presenečeni?

Domen Kljun je v včerajšnji finalni oddaji Slovenija ima talent občinstvo, gledalce in žirijo prepričal s svojo izvedbo pesmi Ota Pestnerja Vrača se pomlad. Presenetljiv pa je podatek, da je Domen pel bolan in da je bil še v soboto čisto brez glasu. Kar se je v samem nastopu morda nekoliko slišalo, a kljub temu ni uničilo kakovosti njegovega nastopa. Nekaj ur po Domnovi zmagi pa se je najbolj presenetljiva situacija zgodila na družbenih omrežjih oziroma natančneje v komentarjih. 

Zadovoljni z zmago

Slovenci in spletni komentatorji so namreč izjemno zadovoljni z letošnjim zmagovalcem, Domnu vsi privoščijo glasbo, najbolj pa jih je navdušilo dejstvo, da je na odru pel v slovenskem jeziku. Poglejmo nekaj najbolj izstopajočih odzivov. "Vrhunsko je zapel in zmagal. Bravo Domen. Čestitke tudi Špeli in njeni harmoniki." "Bravo. Čestitke, zasluženo enkrat, da zmaga slovenska pesem. Naravni talent, ne pa že šolan glas, saj temu naj bi bila namenjena ta oddaja, odkrivanju novih talentov." "Domen čestitam in pravilno si povedal, zmagal je naravni talent. Navijala sem zate od prvega nastopa."

Sicer pa bi spletni komentatorji zmago privoščili tudi mladi Špeli Šemrl, ki je tudi na finalnem odru navdušila s svojim igranjem harmonike. Pogovor s Špelo si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Nino Sirk na nastop pripravljala zmagovalka Talentov
Resničnostni šovi
Nino Sirk na nastop pripravljala zmagovalka Talentov
naslednji članek
Takšen je Damjan Murko, ko ga javnost ne vidi
Svet slavnih
Takšen je Damjan Murko, ko ga javnost ne vidi