stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na POP TV žalujejo: Naša srca so zlomljena

23. 12. 2023; 11.55
Avtor: V.M.
pop

POP TV foto: Aljoša Kravanja

Poslovil se je njihov dragi sodelavec.

Zaposlene na POP TV je danes pretresla žalostna vest. Umrl je njihov sodelavec, snemalec Kujtim Bajrami, ki je vrsto let ustvarjal video prispevke za oddajo 24UR. Sodelavci ga opisujejo kot izjemnega človeka z zlatim srcem. Poslovil se je mnogo prerano, izgubil je namreč bitko s težko boleznijo. Občutke ob izgubi so zaposleni delili na družbenem omrežju, kjer so mu namenili čustven in ljubeč zapis.

»Dragi naš Kujtim. V tišino predprazničnega jutra je ostro zarezala vest, da si odšel. Za vedno ... Ni dolgo, odkar si nam povedal, da si zbolel. A s svojim nasmehom si optimistično prihajal nazaj med nas, na kavice, na neskončno pomenkovanje in nas bodril, da bo kmalu vse okej, da bomo kmalu spet skupaj skakali po terenih, kjer si bil vedno dobre volje, navihan ... In potem so nastajali posnetki, kot jih zdaj objavljamo tebi v spomin ...« so strnili v zapis in se potopili v spomine, kako je Kujtim snemanje vedno popestril z navihanim vprašanjem: "Saj veš, kaj je rekla? Tist' kar je d'jala, a ne?"

 »Dragi naš snemalec, ki si imel tako zelo rad svoj poklic ... počivaj v miru. Naša srca so zlomljena,« so mu še sporočili in se tako poklonili sodelavcu, ki je med njimi pustil velik pečat.

prejšnji članek
Kot v kriminalki: Charlia Sheena skušala zadušiti soseda
Svet slavnih
Kot v kriminalki: Charlia Sheena skušala zadušiti soseda
naslednji članek
Melani Mekicar in Blaž Švab med snemanjem postala prijatelja
Svet slavnih
Melani Mekicar in Blaž Švab med snemanjem postala prijatelja