stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Leto zvezdniških porok, manj ločitev in slovo znanih legend

1. 1. 2024; 08.00
Avtor: N.S./Svet24
Klemen Bučan poroka

Klemen Bučan in Lejla foto: Marko Delbello Ocepek

Kdo si je obljubil večno zvestobo, kateri pari so se razšli in od koga vse smo se morali posloviti?

Poroke leta

SAVINA ATAI IN GARRETT MAXWELL

Skrbnica za sijaj in zdravje žensk in mednarodna mojstrica joge obraza je poroko s svojim izbrancem, s katerim se je tik pred koronskim obdobjem poročila na Novi Zelandiji, potrdila še v Sloveniji. Za poročno lokacijo je izbrala pravljični Bohinj, ki je bil dom njene babice.

JURE JANKOVIĆ IN MAXIME PIKULA

Maja sta na prečudovitem posestvu Vile Fabiani na Krasu pred oltar stopila mlajši sin ljubljanskega župana in njegova izbranka. Zaljubljenca sta si obljube izmenjala v krogu 70 svatov, za posebno presenečenje dneva pa je poskrbel priljubljeni hrvaški pevec, dober prijatelj ženina in neveste, Petar Grašo.  

TIM KORES IN JULIJA VELESKI

Glasbenik je svoji prelepi nevesti, finalistki šova Slovenija ima talent, večno zvestobo obljubil v cerkvi sv. Bolfenka na Pohorju, kjer je Tim tako rekoč domačin, med več kot sto povabljenimi gosti pa so bili številni znani obrazi. Presenečenj ni manjkalo, najlepše in zagotovo nepričakovano pa je bila kočija, s katero sta se zapeljala mladoporočenca.

Tim Kores in Julija Veleski sta tudi uradno poročena. foto: Instagram/studio.htr/Hristina Trajkoska

KLEMEN BUČAN IN LEJLA KEKIĆ

Voditelj Kolesa sreče je po desetih letih zveze poročil svojo srčno izbranko, s katero sta ponosna starša sinu Kasperju. Ženina in nevesto je v show restavraciji Nebo poročil ljubljanski župan Zoran Janković, med svati pa je bilo tudi nekaj znanih obrazov, od Mitje Okorna do Nataše Naneve.

LOČITVE IN RAZHODI LETA

V prvih dneh leta sta z novico, da se po 21 letih zveze in dveh letih od poroke ločujeta, šokirala pevka Saša Lendero in glasbeni producent Miha Hercog. Pred meseci je na dan prišla novica, da je nekdanji smučarski skakalec in osebni trener Damjan Fras čez noč spakiral kovčke in se odselil od zdaj že nekdanje žene Vanje Fras. Odmeven je bil tudi razhod komedijantke Ane Marie Mitić in nekdanjega partnerja Luke, pa nekdanjega voditelja Mirka Mayerja in izbranke Kaje Flisar, ločila pa sta se tudi Anže in Hajdi, akterja resničnostnega šova Poroka na prvi pogled.

Ana maria Mitić in Luka Kozomernik foto: Osebni arhiv

damjan fras foto: Mediaspeed

Saša Lendero in Miha Hercog foto: FB


SLOVO LEGEND

Pravijo, da je vsako slovo težko, še posebej, ko je za vedno. In takšna slovesa je prineslo tudi leto 2023. Septembra sta nas nepričakovano zapustila 63-letni radijski voditelj, satirik in imitator Sašo Hribar ter 52-letni voditelj vremenske napovedi in radijec Robert Erjavec, pri obeh je bil vzrok smrti težava s srcem. Poslovili smo se tudi od 80-letnega poslovneža Janeza Pergarja, v 84. letu starosti je odšel še zadnji od slavnih bratov Polić, Vasilij Vasko, nekdanji vrhovni sodnik in pisatelj erotičnih romanov, poklonili smo se tudi igralcu Daretu Valiču, v tujini pa so odmevale smrti legendarne kraljice rock'n'rolla Tine Turner, »Prijatelja« Matthewa Perryja, pevke Sinead O'Connor in drugih.

Dare Valič je upodobil lik Bineta Štebeta. foto: Mediaspeed

Sašo Hribar foto: Maja Pertič

Robert Erjavec foto: POP TV

savina atai

savina atai foto: Katja Jemec

Tina Turner

Tina Turner foto: Profimedia

Sašo Hribar

Sašo Hribar foto: BoBo

Vzrok smrti nekoč priljubljene pevke Sinéad O'Connor bo pokazala obdukcija.

Vzrok smrti nekoč priljubljene pevke Sinéad O'Connor bo pokazala obdukcija. foto: Profimedia

prejšnji članek
Zaroko potrdila tudi Tanja Kocman
Svet slavnih
Zaroko potrdila tudi Tanja Kocman
naslednji članek
Martin Žunec: "Čim manj želja!"
Svet slavnih
Martin Žunec: "Čim manj želja!"