nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj bi Nina Pušlar počela, če ne bi bila pevka

1. 1. 2024; 09.30
Avtor: K.M.
Nina Pušlar 1

Nina Pušlar je na vrhu lestvice slovenskih izvajalcev že četrto leto zapored foto: Promocijski material

Že leta je med najbolj priljubljenimi slovenskimi izvajalci, pred tedni je kot prva ženska slovenska izvajalka razprodala Stožice, že 18 let je prisotna na glasbeni sceni ... Kaj pa bi počela, če ne bi bila pevka?

"Od malih nog sem bila vedno »v akciji«, v spodnjem nadstropju smo imeli frizerski salon, veliko časa sem preživela v njem, bilo je nekako logično, da bom nekoč prevzela domači salon. Zaradi bolezni je mami pozneje nehala delati, moje obšolske dejavnosti pa so bile vse bolj in bolj povezane z glasbo. Glasbena šola, pevski zbori, pihalni orkester oziroma godba na pihala, prva dekliška pop skupina, rock band, moji najstniški popoldnevi so bili večinoma preživeti v moji sobi, kjer sem ure in ure prepevala. Zelo kmalu na začetku srednje šole, pri mojih 16 letih, pa je v moje življenje prišla Bitka talentov. Od takrat se je življenje začelo odvijati s svetlobno hitrostjo, leta so tekla in hvaležna sem, da je glasba postala moj poklic," je za revijo Obrazi o tem, da ji je poklic v glasbi usojen, povedala Nina Pušlar

K temu pa je dodala: "Pravzaprav bi lahko rekla, da gre za skupek več poklicev, saj je naše delo večplastno. Od tistega, kar je očem vidno, do tistega, kar se skriva v ozadju. Tudi izkušnje, ki sem jih pridobila med študijem managementa, so mi bile od nekdaj v veliko pomoč in mogoče je to poleg odra in prepevanja bila in še vedno je moja največja strast in izziv hkrati."

prejšnji članek
Tina iz Sanjskega moškega v hrvaškem šovu
Resničnostni šovi
Tina iz Sanjskega moškega v hrvaškem šovu
naslednji članek
Bernarda Jeklin o tem, zakaj je prenehala pisati
Svet slavnih
Bernarda Jeklin o tem, zakaj je prenehala pisati
#nasazenazenska
nasazenazenska