nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Eva Boto močno razočarana in v nemoči

10. 1. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
Eva Boto

Eva Boto foto: M24

Slovenska pevka je naletela na težavo, ki je kot pevka in avtorica glasbe ni pričakovala.

Eva Boto je v soboto z javnostjo delila videospot za svojo novo pesem Kjer najbolj gori. Eva je tokrat poskrbela tudi za glasbo, v pesmi pa tokrat igra tudi na kitaro, za besedilo je poskrbel Tomislav Jovanović - Tokac. Videospot je trenutno na platformi YouTube med top 10 najbolj priljubljenimi glasbenimi posnetki v Sloveniji. S tem se je pridružila Čukom in Ansamblu Stil, ki so s pesmijo Na pumpo na prvem mestu, med top 10 pa so tudi Tanja Žagar s pesmijo Vse za ljubezen in Fehtarji s pesmijo Napačna zveza. 

Je pa Eva naletela na težavo na družbenih omrežjih, saj ji ne omrežje Facebook ne omrežje Instagram ne dovolita, da na svojih profilih objavi svoj lastni videospot. "Instagram mi sicer objave še ni izbrisal, briše pa vaše zgodbe, kjer delite moj video - cel inbox imam poln teh vaših sporočil. Jaz imam trenutno problem s Facebookom, ki mi utiša video, ki ga objavim. Posledično moja pesem oziroma spot ne doseže večjega števila ljudi. Problem je pri distributerju, prek katerega prijaviš pesem za uporabo za družbena omrežja - v tujini imajo to perfektno urejeno, samo pri nas v Sloveniji je očitno to problem. Klasika. Problem rešujemo, lahko traja en dan, lahko pa tudi več … Iskreno, ne vem," je zapisala Eva, ki ob tem prosi, da oboževalci v pesmi uživajo neposredno na YouTube platformi. 

Kljub tem tehničnim težavam, ki jih Evina ekipa še ni uspela odpraviti. Pa je pesem naletela na zelo pozitivne odzive. "Hvala iz srca. Za tako čudovite odzive na Kjer najbolj gori. Videti, kako se vas pesem dotakne, je nekaj najlepšega zame! Tooooooolk ene motivacije ste mi dali za naprej, hkrati pa povečali neučakanost do koncertov, ker se reeeeees veselim, da jo zapojemo skupaj," je pevka zapisala na družbenem omrežju. 

prejšnji članek
Primož Roglić: Ustvarjati se morajo nove zgodbe
Svet slavnih
Primož Roglić: Ustvarjati se morajo nove zgodbe
naslednji članek
Ana Praznik se je vrnila!
Svet slavnih
Ana Praznik se je vrnila!