stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica športa kmalu z novo oddajo

1. 2. 2024; 12.00
Avtor: K.M.
nataša-gavranić 3

Nataša Gavranić foto: Matic Kremžar

Uradno je potrjeno, da bo Nataša Gavranić po novem vodila čisto novo studijsko športno oddajo. Na male ekrane prihaja že čez nekaj dni.

Zatem, ko je poleti zapustila televizijo Pop TV, se je dolgoletna voditeljica športa pridružila ekipi televizije Arena sport Slovenija. Nataša Gavranić je od septembra dalje na omenjeni televiziji predvsem povezovala studijski del nogometne lige prvakov oziroma tekme ljubljanske Olimpije v evropskem tekmovanju. Zdaj pa so uradno potrdili, da že čez nekaj dni na slovensko televizijo prihaja nova oddaja, ki jo bo med drugim vodila tudi Nataša. 

"Od 4. februarja dalje vsak vikend nove studijske oddaje. Največji derbiji, zgodbe iz zakulisja, prispevki, intervjuji in zanimivi gostje. Še več športa za vas," so o oddaji zapisali na televiziji in dodali: "Medijski svet z njo dobiva nov prostor za ekskluzivne, zanimive športne vsebine. Pripravljamo večurni program, v katerem bomo z zanimivimi gosti, poglobljenimi prispevki in analizami stremeli k oddaji, kakršne slovenski športni svet še ni videl, tako vsebinsko kot produkcijsko."

Voditelji se bodo v oddaji menjavali, prvo oddajo pa bosta to nedeljo, 4. februarja, povezovala Nataša Gavranić in Izidor Kordič, oba že stalna sodelavca televizije. Oddajo bosta sicer poleg njiju vodila tudi Dani Bavec in Sara Pakiž.

prejšnji članek
Recept: Karamelne tortice z banano
Kulinarika
Recept: Karamelne tortice z banano
naslednji članek
2-letna hči pokojnega slovenskega deskarja že po očetovih stopinjah
Svet slavnih
2-letna hči pokojnega slovenskega deskarja že po očetovih stopinjah