zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: 'Ines' zvezda mehiških nadaljevank

14. 2. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
skrito-v-raju, sandra-debelak

Sandra Debelak v seriji Skrito v raju foto: POP TV

Igralka, ki jo v vlogi Ines spremljamo v seriji Skrito v raju, se je šolala na igralski šoli v Mehiki, nato pa pogumno zakorakala v svet snemanja telenovel.

Sandra Debelak je igralka, ki v novi seriji Skrito v raju upodablja Renatovo soprogo in velnes podjetnico Ines Stražar. Pozornost v seriji je pritegnila z vročim prizorom seksa v salonu, kar je zagotovo nekoliko začinilo lik nezadovoljne soproge, ki hrepeni po otroku.

Vroči prizor iz serije foto: POP TV

Kakšna pa je Sandra zasebno?

Predvsem zelo pogumna mlada ženska. Ker ji v Sloveniji ni uspelo uresničiti igralskih sanj, saj na AGRFT ni imela sreče, je svoja hrepenenja sklenila uresničiti izven domačih meja. »Zasledila sem, da ima v Mehiki tamkajšnja produkcijska hiša Televisa svojo igralsko šolo CEA, na katero se lahko vpišejo kandidati iz vsega sveta. Seveda brez avdicije ne gre. V prvi krog se jih uvrsti 500, na šolo pa jih vzamejo 50, v dveh oddelkih po 25. Ko sem bila izbrana, sem bila zelo srečna,« je pred leti pojasnila za revijo Lady in razložila, da jo je navdušilo tako šolanje, kot obdobje, ki je temu sledilo, saj ji je šola priskrbela enoletno pogodbo s produkcijsko hišo Televisa.

Sandra Debelak foto: Osebni arhiv

Debelakova se je tako po šolanju intenzivno posvetila igri in snemanju telenovel, veliko pa je nastopala tudi v reklamah. »Moja prva vloga je bila v nanizanki La Rosa de Gaudelupe. Igrala sem v Despertar  contigo, El señor de los cielos, Like la leywenda, Por amar sin ley, Come dice el dicho ... Za igranje imaš v Mehiki ogromno možnosti. Seveda pa je vse odvisno od pogodbe. Če jo skleneš s Televiso in če denimo igraš tudi v naslednji sezoni serije, dobivaš plačo tudi takrat, ko pol leta ne snemaš. Ampak takrat tudi ne smeš početi nič drugega,« je še razložila Sandra.

prejšnji članek
Tina Maze prvič pokazala hčerin obraz
Svet slavnih
Tina Maze prvič pokazala hčerin obraz
naslednji članek
Slavc Kovačič izbral Štajerko: »Bolj domače so«
Svet slavnih
Slavc Kovačič izbral Štajerko: »Bolj domače so«
#nasazenazenska
nasazenazenska