zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danico Lovenjak navdihujejo plemenite ženske

29. 2. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
Danica Lovenjak

Danica Lovenjak foto: Osebni arhiv

Voditeljica Danica Lovenjak ceni prizadevanja Slovenke leta 2023, ki se bori za pravice starejših, za višje normative in boljše pogoje dela zaposlenih v domovih.

Danica Lovenjak je na podelitvi častnega priznanja in nagrade za Slovenko leta 2023 pojasnila, da jo zelo veseli, ker je naziv osvojila direktorica Centra starejših Notranje Gorice. »Ana Petrič je bila tudi moja favoritka in zelo sem vesela, da je ravno ona prejela častni naziv Slovenka leta. Pred dvema tednoma sva se pogovarjali v okviru intervjuja in takrat sem spoznala, kaj vse je že naredila na svoji poti in kako navdihujoči so njeni načrti za prihodnost. Ana nenehno deluje v dobrobit starejših in se zanje bori. Vsi bomo enkrat prestopili prag jeseni življenja in iskreno mislim, da si lahko samo želimo, da nam bodo takrat prečkali pot srčni ljudje, kot je ona,« je strnila misli za revijo Jana ter dodala, da se ji zdi izbor Slovenka leta plemenit iz tega razloga, ker se izpostavijo resnično posebne ženske, ki s svojim izjemnim delom navdihujejo družbo.

»Za kakšno izmed letošnjih nominirank tudi sama doslej še nisem slišala, a po navdihujočih predstavitvah na prireditvi bom zagotovo sledila njihovim zgodbam, saj so v meni s svojo plemenitostjo vzbudile zanimanje.«

Še več vtisov povabljencev si lahko preberete TUKAJ.

Ana Petrič in Danica Lovenjak foto: Sašo Radej

prejšnji članek
Zlati nasvet: Ravnajte takole, pa bo testo popolno
Kulinarika
Zlati nasvet: Ravnajte takole, pa bo testo popolno
naslednji članek
Film Mary Poppins si morajo otroci po novem ogledati v spremstvu staršev
Svet slavnih
Film Mary Poppins si morajo otroci po novem ogledati v spremstvu staršev
#nasazenazenska
nasazenazenska