nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zanimiv konjiček Natalije Verboten

5. 3. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
Natalija Verboten, Veseljak 1

Natalija se že veseli sobotnega druženja v Kranjski Gori. foto: Simon Pelko/Veseljak

Bi ji pripisali takšno aktivnost?

Natalija Verboten je med gostovanjem v Jutranji budnici na Veseljaku voditeljema Darji Gajšek in Gašperju Riflju razkrila zanimiv konjiček, ki ji ga ne bi pripisali. Beseda je namreč tekla o športni tekmovalnosti, pevka pa je razkrila, da le-to najbolj občuti, ko z možem Dejanom streljata z zračno puško. "Ko z možem streljava z zračno puško, sem zelo tekmovalna, ker on pa se ne pusti premagati," je priznala simpatična Natalija in seveda dodala, da streljata tarče. Ta konjiček pa pri pevski sega v leta njenega odraščanja. "Streljanje z zračno puško sem trenirala v osnovni šoli, dve leti, samo za šport gre. In moj mož noče biti poražen, ampak sem ga že nekajkrat premagala."

Spet na smučeh 

Se je pa priljubljena pevka lansko sezono spet vrnila na smuči. Kako pa povezuje svoja konjička - smučanje in streljanje? "Koncentracija mora biti, ker če ni koncentracije, ni dobrega rezultata, ni dobre tehnike," je priznala in razkrila, da si s sinovoma prve smučarske dni vedno privošči nekaj dodatnega izobraževanja na snegu. "Zadnji dve leti noro smučamo, jaz sem se po petnajstih letih premora spet začela učiti. Dejan super smuča, mi trije z Maxom in Oskarjem pa smo lani začeli in si vedno vzamemo učitelja ali učiteljico, da nas učijo, da tisti prvi strah izgubimo in da nam povedo osnove," je še povedala in razkrila, da so šolske počitnice preživeli na Kopah. Sicer pa je družina letos zabeležila okoli pet smučarskih dni, kar je kar uspeh, glede na trenutne snežne razmere po Sloveniji.

Kaj pa Natalija sabo vzame na smučanje? "Ne vem, če bi bilo ravno za povedati. Najboljšo hrano in pijačo imajo že tam, najboljšo družbo imam sabo, glasba dobra je ... Zdravilo mora biti zagotovo tudi zraven, ampak po pameti in po smučanju, predvsem pa po pameti."

Pevka v družbi voditeljev Jutranje budnice na Veseljaku Gašperja Riflja in Darje Gajšek. foto: Simon Pelko/Veseljak

Zabava po smučanju

Natalija se bo že to soboto pridružila številnim slovenskim glasbenim izvajalcem, saj bo v Kranjski Gori nastopila na dogodku Največji slovenski Après ski. Natalija je v Kranjski Gori sicer že smučala, a bo tokrat svoje mesto zavzela na odru "Nisem se še spustila po Vitranc progi, sem še bolj začetnik in so mi bolj položne proge bolj pri srcu," je še zaključila pogovor, a obljubila, da za bo zagotovo poskrbela za tisto, kar najbolj obvlada - za zabavo. Poleg Natalije bodo na omenjenem dogodku nastopili tudi Glasbena šola Bučar, Čuki, Boštjan Konečnik, Dejan Dogaja, skupina Kingston, SKaTER, Špela Grošelj, Miran Rudan in drugi. 

prejšnji članek
Botri: 'Aljoša' divje plesal po ulici?
Svet slavnih
Botri: 'Aljoša' divje plesal po ulici?
naslednji članek
Zakaj bi morale ženske med menstruacijo izpreči?
Zdravje
Zakaj bi morale ženske med menstruacijo izpreči?