nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fehtarji v petek ugrabili pripravnico Laro (Radio 1)

11. 3. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
lara tošič

Pripravnica Lara v veselem pričakovnju, potem pa je sledilo presenečenje. foto: Radio 1

Kam so jo odpeljali?

Pripravnica v Denis Avdić Showu na Radiu 1, Lara Tošić je v petek doživela nepozaben dan žena. Denis Avdić je poskrbel verjetno za največje presenečenje za njo do zdaj. Med programom v živo sta v studio vdrla dva zamaskiranca in jo na silo zvlekla ven, zbasala v prtljažnik črnega kombija in odpeljala. Po približno 200 metrih negotove vožnje, se je kombi ustavil in pred Laro so se zunaj pojavili štirje moški – člani skupine Fehtarji!

Simpatična voditeljica je ostala brez besed, sploh, ko je izvedela, zakaj so jo ugrabili. Lara je namreč s Fehtarji odpotovala v Dallas (ZDA), kjer bodo snemali videospot. Spomnimo, nastop v videospotu je bil na njenem ‘bucket listu’. Danes zjutraj so jo v Denis Avdić Showu poklicali preko Skypa in preverili, kje se nahaja in kako se ima. "Sem blažena med fanti. Smo v Dallasu in pijemo sok za odrasle (smeh). Najprej sploh nisem verjela, da gremo res v Dallas," je navdušeno dejala nasmejana Lara, ki je bila med javljanjem obkrožena s samimi fanti.

"54 ur aviona je za nami, imeli smo spoznavni večer. V ekipi je 12 članov in za Laro imamo velike načrte, ne smemo povedati javno. (smeh). Laro vrnemo nazaj en petek, morda že ta. Naša naloga je, da se ima fajn, veliko stvari pa bo še naredila," je povedal Blaž Jenkole. "Vsake toliko časa bomo poklicali in preverili, če je vse v redu," pa je na koncu dejal Denis. Larino ameriško pustolovščino lahko spremljate vsak dan na Radiu 1 in njihovih socialnih omrežjih.

prejšnji članek
Anja Rupel vedno znova navdušuje
Svet slavnih
Anja Rupel vedno znova navdušuje
naslednji članek
Princesa Kate priznala manipulacijo
Svet slavnih
Princesa Kate priznala manipulacijo