stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po ločitvi se je morala sestaviti na novo

16. 3. 2024; 08.00
Avtor: Te.P./ revija Lady
iris-ošlaj

Iris Ošlaj foto: Sara Golob

Pred slovensko pevko je popolnoma nov list na razburljivi poti življenja in zelo se veseli, da jo bo lahko zarisala po svoje.

Za Iris Ošlaj iz skupine Sopranos je izjemno turbulentno obdobje, svoje srce in dušo pa je izlila v novo pesem z naslovom Le kaj brez tebe. Ta govori o tem, kako krhko je življenje, in da vsak od nas kdaj izkusi tudi izgubo in ostane sam. Njej se je to zgodilo z ločitvijo, ki jo je zelo prizadela, se je pa tudi pri njej izkazalo, da je vsaka stvar za nekaj dobra.

»Po ločitvi sem se morala še nekajkrat zlomiti in sestaviti na novo. To sestavljanje na novo in iskanje same sebe pa je prineslo ustvarjalno zelo bogato obdobje. Počasi sem jutranje solze zamenjala s terapijo ob klavirju. S tem se je začel skoraj vsak moj dan. Zelo hitro sem v tem našla ogromno moč, in bolj kot so se pesmi čudežno zlivale v zgodbo, bolj sem bila prepričana o svoji poti in o tem, da sem natančno tam, kjer moram biti,« pravi pevka. Poleg glasbe so ji bili v veliko oporo pri spoprijemanju z ločitvijo tudi njena najboljša prijateljica, mama in širok krog vseh drugih ljudi, ki so ji vedno in brez trohice omahovanja ponudili ramo. »Moj čisti odklop pa je bil sprehod na Šmarno goro vsaj enkrat tedensko in nežno povezovanje z žensko v meni v plesni dvorani, kadar sem zvečer našla prosto urico. Vse to sem nujno potrebovala, da sem se lahko predajala mojima otrokoma,« razkriva Iris.

Sopranos

Sopranos foto: Promo foto

prejšnji članek
Skrito v raju: 'Saška' pokazala pravi obraz, v resnici ni naivno dekle
Svet slavnih
Skrito v raju: 'Saška' pokazala pravi obraz, v resnici ni naivno dekle
naslednji članek
Norčavi Boris Cavazza takole zabava svojo Ksenijo
Svet slavnih
Norčavi Boris Cavazza takole zabava svojo Ksenijo