nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natalija Verboten o težki poti do nosečnosti

21. 3. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
natalija-verboten

Natalija Verboten foto: Natalija Jelušič Babič

Pevka je razkrila, da jo je pesem Sijem že ob prvem poslušanju zelo raznežila. Razlog za to pa tudi dejstvo, da na svoja sinova ne gleda kot na samoumevna.

"Z možem sva težko 'prišla' do otrok. Nista nama samoumevna, tudi zdravniška pomoč je bila potrebna. Ko si nekaj dolgo želiš in imaš veliko ovir, vmes sva otroka tudi izgubila ... Ko se ti želja uresniči in imava zdaj dva zdrava fanta, ti vsi spomini privrejo na plan, vsa čustva. Seveda sem se zjokala. Pa ko sem snemala, sem Raaya objemala in jokala, pa ko sem videospot gledala, sem jokala. Bilo je zelo ganljivo," je o čustvih ob pesmi Sijem v oddaji Židan popoldan na Veseljaku povedala Natalija Verboten

natalija verboten foto: Natalija Jelušič Babič

Tako Max kot Oskar se sploh prvič pojavita tudi v njenem videospotu. Razlog za to pa je preprost. "Režiser je rekel, da bi bilo super, da sta za konec moja sinova, ker rabimo ta pristna čustva pri meni na obrazu. Bila sta navdušena in bila takoj za, saj jima je pesem zelo všeč," je še povedala pevka. "Sem kar odplavala in podoživljala vse za nazaj, vseh 14 let za nazaj in prej, ko nisem vedela, a bo ali ne bo," pa je o tem, kako je bilo na samem snemanju še povedala. 

prejšnji članek
Jure Godler v največji ustvarjalni formi doslej
Svet slavnih
Jure Godler v največji ustvarjalni formi doslej
naslednji članek
Aljoša Bagola že 14 let srečen in zaljubljen
Svet slavnih
Aljoša Bagola že 14 let srečen in zaljubljen