stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Darja Gajšek delila veselo novico in razveselila številne

26. 3. 2024; 09.14
Avtor: K.M./A.S.
Darja Gajšek

Darja Gajšek se vrača v večerni program slovenskih televizij. foto: Domen Jančič

Čeprav je že nekaj časa del Jutranje budnice na Veseljaku, je voditeljica zdaj razveselila še s to novico!

Darja Gajšek se namreč vrača tudi v večerni program televizije. Od 2. aprila dalje jo boste lahko namreč vsak torek ob 20.00 spremljali na TV Veseljak Golica. Kot je pojasnila Darja, bo šlo za oddajo, ki bo potekala v živo. »Ker imamo radi slovensko glasbo, smo za vas na Veseljaku pripravili nekaj novega! Nekaj edinstvenega! Nekaj, kar bo samo na TV Veseljak Golica. V živo,« je na svojih družbenih omrežjih povedala Darja. 

Oddaja Veseljak v živo z Darjo Gajšek bo sprva na sporedu od aprila do sredine junija in sicer vsak torek ob 20. uri, ponovitev pa si boste lahko ogledali v soboto ob 20. uri. »Nato se bomo od septembra dalje podali v novo sezono, ki bo še boljša in še večja,« še pove Darja Gajšek. Prvo oddajo si lahko ogledate v torek, 2. aprila, ob 20.00 na TV Veseljak Golica!

Voditeljico smo tudi kontaktirali, ob tem pa je potrdila, da verjame, da je vedno prostor za še eno glasbeno oddajo s slovensko glasbo. »Vedno je prostor za še eno glasbeno oddajo, sploh če v njej prevladuje narodno zabavna glasba, ker če smo čisto iskreni, to glasbo posluša vsaj pol milijona Slovencev. K sodelovanju bomo povabili glasbene skupine in ansamble, ki so pustili pečat v našem glasbenem prostoru in so dovolj kakovostni, da lahko zaigrajo v živo.«

In kakšen bo koncept oddaje? 

Takole pravijo na TV Veseljak Golica:

Se še spomnite juke boxov? To je tista naprava, ko smo v gostilni vanjo vrgli kovanec in nam je zaigrala želeno pesem. In nekako tako deluje tudi oddaja Veseljak v živo, le da gledalcev nič ne stane. V studiu TV Veseljak Golica imamo priznano glasbeno skupino, ki čaka na želje poslušalcev, ki pokličejo in si zaželijo eno od njihovih pesmi in ansambel jo zaigra v živo. Darja pa z gledalci še malo poklepeta in jim da možnost, da tudi oni poklepetajo s člani svojega priljubljenega ansambla. Unikatna oddaja v našem prostoru, ki je samo čakala, da najde svoje mesto na televiziji.


prejšnji članek
Toliko je v zmagovalni sezoni z uspehi zaslužila Nika Prevc
Svet slavnih
Toliko je v zmagovalni sezoni z uspehi zaslužila Nika Prevc
naslednji članek
Za Petra Prevca med premorom zapel tudi Jan Plestenjak
Svet slavnih
Za Petra Prevca med premorom zapel tudi Jan Plestenjak
#obraziavenija
obraziavenija