nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Donelli z novo vlogo: postala je teta

6. 4. 2024; 05.00
Avtor: Revija Lady
nina-donelli

Nina Donelli foto: RoxPro Production

Ni skrivnost, da je 26-letna pevka Nina Donelli z edinstvenim glasom poleg glasbene kariere zelo aktivna in delovna ženska, ki se poveča poslu.

In to je tudi razlog, da po lanski uspešnici Slobodna ni uspela najti časa za nadaljnje glasbeno ustvarjanje, ki ga je zelo pogrešala. »V zadnjem letu so moji dnevi res precej delovni, saj ni skrivnost, da sem poleg glasbene kariere zelo aktivna tudi v poslovnih vodah, vse bolj sem vpletena v posel, vse več je delovnih obveznosti. A vedno najdem ravnovesje, kadar ga potrebujem. Zato sem vesela, da smo zdaj skupaj spravili novo pesem, ker je glasba res nekaj, v čemer zelo uživam in kar me razbremeni. Kadar delam, delam trdo, preostali čas pa sem na glasbenih odrih. Poleg dveh karier pa sem tudi običajno dekle, ki počne prav vse. Od tega, da poleg službe opravljam tudi gospodinjska dela, kosim travo, grem po nakupih … Marsikdo ima verjetno napačno predstavo o meni,« pove očarljiva pevka.

Nina Donelli se je v zadnjih mesecih razveselila tudi svoje nove vloge v življenju – postala je namreč teta. »Prihod otroka je v našo družino prinesel največ veselja in priznam, da vedno komaj čakam, da ga vidim in da lahko preživim čim več časa z mojim ljubim nečakom. Zelo rada sem teta,« prizna nasmejana Nina, ki je tudi sicer zelo navezana na družino, saj ji je ta vedno stala ob strani, tako ob vzponih kot padcih.

prejšnji članek
Tako se je z možem poigrala Ota Širca Roš
Svet slavnih
Tako se je z možem poigrala Ota Širca Roš
naslednji članek
Kaj je pravzaprav ljubosumje?
Odnosi
Kaj je pravzaprav ljubosumje?