Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vlasta in Miha javnosti razkrivata skupne načrte

12. 4. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
vlasta in miha

Vlasta Mažgon, Miha Hercog foto: sestavljena fotografija

Planetova nevesta Vlasta Mažgon svoj hobi spontano spreminja v posel. Pri tem ji ob strani stoji glasbenik Miha Hercog. Kje sta našla skupno vez?

Vlasta Mažgon, ki smo jo spoznali v 2. sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled, nima le talenta za oblikovanje pričesk. Lastnica frizerskega salona namreč svojo strast do prirejanja zabav počasi spreminja v posel. Ideja se je porodila spontano in že slavila prvi uspeh.

»Že od nekdaj sem doma zelo rada prirejala zabave, nadvse me namreč veseli pogled na ljudi, ki se družijo, zabavajo in ustvarjajo vzdušje, polno dobro volje. Takšnih trenutkov se tako veselim, da je to postal nekakšen hobi,« nam je pojasnila frizerska mojstrica, ki je v družbi Nine Uršič naredila korak naprej in februarja izpeljala prvi družabni dogodek. Kolegici sta se namreč odločili za pripravo Valentinovega druženja za samske in ugotovili, da imajo družabni večeri pravzaprav zelo velik potencial.

»Vse to delam še bolj z užitkom, saj vidim, da mi gre organizacija res dobro od rok, vse namreč poteka gladko in hitro. Ideja je odlično sprejeta, znova pa je pritegnila tudi mojega prijatelja Miho Hercoga, ki se je kot izvajalec sklenil pridružiti tudi naslednjemu družabnemu večeru,« pokima Vlasta.

In kaj zanimivega bosta skupaj ušpičila? »Trenutno se odvija organizacija glasbenega večera za vse, ki se radi zabavajo, Miha pa bo eden izmed glavnih glasbenih gostov, ki bodo poskrbeli za odlično vzdušje. Na dogodku, ki smo ga poimenovali 'koncert MAGIC MIC', bo svoj čar prispeval tudi operni pevec Anton Habjan, kot predizvajalec bo družbo zabaval Denis Chorchyp, glasbenikom pa se bo na odru pridružil tudi pevec Rusko Richie. Skratka, mislili smo na raznolike okuse, tako da si obetam, da bo prihodnji petek v ambientu ljubljanskega lokala The place zelo pestro in veselo,« se smeji Vlasta, ki ob opisovanju načrtov žari, kot bi pripovedovala o ljubezni. »No, saj je tudi to neke vrste ljubezen. Če nekaj počneš s strastjo in srcem, potem se to seveda vidi,« pokima sogovornica, ki bo vesela vseh, ki bi se jim 19. aprila želeli pridružiti v prostorih nekdanje Emonske kleti.

prejšnji članek
Tone Fornezzi - Tof praznuje 90 let
Svet slavnih
Tone Fornezzi - Tof praznuje 90 let
naslednji članek
Timotej Cizej zapustil Nemčijo: Domov me je pripeljala ljubezen
Svet slavnih
Timotej Cizej zapustil Nemčijo: Domov me je pripeljala ljubezen
#nasazenazenska
nasazenazenska