nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Zorjan presenečena nad naravno kemijo s tem moškim

14. 4. 2024; 06.00
Avtor: K.M./PR
Nika Zorjan in Tine Ugrin

Nika Zorjan in Tine Ugrin med snemanjem videospota Napaka. foto: Nika Zorjan

Čeprav sta se videla prvič, je bila med njima neverjetna energija, ki je omogočila prelepo zgodbo.

Nika Zorjan je pred dnevi navdušila z novo glasbeno zgodbo Napaka, ki jo je pospremil tudi čudovit videospot, ki že teden dni vztraja tudi na lestvici najbolj priljubljenih ali vročih glasbenih videospotov v Sloveniji na platformi YouTube. To pa slovensko pevko še toliko bolj veseli, saj pesem uradno še ni bila predvajana na radijskih postajah. Na radijih jo lahko namreč slišite šele od danes dalje.  

Videospot sneman v Budimpešti 

Z novo pesmijo Napaka Nika tako stopa na glasbeno sceno z močnim sporočilom o sledenju srcu kljub pričakovanjem okolice. Pesem, ki spremlja energično in kitarsko obarvano glasbeno zgodbo, je prava himna vsem, ki se drznejo živeti po svojih pravilih. V svežem videospotu, posnetem v živahnem vzdušju Budimpešte, Pevka in igralec Tine Ugrin upodobita zgodbo o nenavadnem, a iskrenem ljubezenskem razmerju. "Neverjetno je, kako naravna je bila najina kemija, kljub temu, da sva se s Tinom prvič srečala šele na snemanju," razlaga Nika, "to je dodalo pristnost najinim prizorom in celotni zgodbi pesmi."

Poletje polno nastopov 

Nika Zorjan s tem singlom ne le da nadaljuje svojo glasbeno pot, ampak postavlja nove mejnike v svoji karieri, potrjuje svojo prisotnost na glasbeni sceni in svojo povezanost z občinstvom, ki ceni iskrenost in energičnost njenega izraza. Napaka pa nadaljuje pot uspehov o hitih, kot sta Rojena, da mi je lepo in Zadnjič, kakor prvič, ter obljublja poletje polno nastopov na velikih odrih. Pesem že navdušuje s svojo iskrenostjo in energijo, ki vabita k plesu in prepevanju.

prejšnji članek
David Zupančič bo kmalu postal specialist
Svet slavnih
David Zupančič bo kmalu postal specialist
naslednji članek
Tako velik je že sin Pike Božič in Dejana Kontreca
Svet slavnih
Tako velik je že sin Pike Božič in Dejana Kontreca