nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska športnica s svojo lepoto jemala dih

20. 5. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
ilka štuhec

Ilka Štuhec foto: Arhiv Svet24

Navadno smo jo vajeni gledati v povsem drugačnih opravah, a prelestna Ilka Štuhec zna še kako presenetiti.

Slovenska alpska smučarka je v pretekli sezoni na belih strminah pokazala odlične rezultate, s svojo vrhunsko pripravljenost in izjemno motivacijo, pa je bila strah in trepet za celoten alpski ženski vrh. 

Ilka je vsekakor lastnica najbolj izstopajočih dosežkov v minuli sezoni. Mariborčanka je uspešno zapolnila vrzel, ki je nastala po tekmovalni upokojitvi nadstandardne šampionke in smučarske kraljice Tine Maze. Prisrčna in skromna Štajerka, ki nastopa s svojo miniaturno ekipo, v kateri so še njena mama, serviserka smuči Darja Črnko, kineziologinja Anja Šešum in smučarski trener Gregor Koštomaj, je od 2. decembra lani do 16. marca letos v svetovnem pokalu osvojila sedem zmag, zbrala skupno 13 uvrstitev na oder za zmagovalke, povsem ob koncu sezone na finalu v ameriškem Aspnu pa je k tej zavidljivi zbirki uspehov dodala še mala kristalna globusa v kombinaciji in smuku. S tem je Štuhčeva postala prva Slovenka po Tini Maze, ki se ponaša z osvojenim več kot enim malim kristalnim globusom. 

A, ko Ilka ni na belih strminah, je povsem spremenjena. Njena podoba je takrat povsem drugačna, s svojo eleganco in prefinjenostjo pa naravnost osuplja. In tako je bilo tudi na nedavnem Večeru šampionov Smučarske zveze Slovenije, kjer je blestela v večerni obleki in pokazala, da bi povsem z lahkoto lahko stopala tudi po modnih brveh. Številnim je zastal dih, Ilka pa je preprosto uživala v večeru, kjer se je lahko povsem sprostila in slavila svojo ženstvenost. 

Preberite še: Partner Maji Martini razkril takšno skrivnost.

prejšnji članek
FOTO: Ups! Lepa Petra pokazala preveč
Svet slavnih
FOTO: Ups! Lepa Petra pokazala preveč
naslednji članek
Zaznamovala ga je tragedija, oženil bo najbolj zaželeno Britanko
Svet slavnih
Zaznamovala ga je tragedija, oženil bo najbolj zaželeno Britanko