pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Denis Porčič povedal svojo resnico

20. 9. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Denis Porčič

Denis Porčič in Martina Plohl foto: POP TV

Denis pravi, da včasih preprosto mora, ker je rezultat odvisen le od njega.

Finalist prve sezone oddaje Zvezde pojejo Denis Porčič Chorchyp je na facebooku objavil zanimiv zapis, ki govori o naravi njegovega športa. Le-tega po njegovem mnenju številni dojemajo napačno. Zato se je odločil, da bo povedal nekaj besed o tem individualnem športu, v katerem si odvisen zgolj in samo sam od sebe. 

Denis je pred nevi po dveh letih zopet stopil v kickboxarski ring, kjer pa je po zanimivem boju izgubil, saj so svojo moč zopet pokazale poškodbe. Predvsem izpahnjen nožni prst, ki je nasprotniku omogočil nizke udarce, zaradi katerih se Denis ni mogel več dostojno braniti, kaj šele napadati. Zdaj pa se je odločil, da bo na svojem facebooku objavil nekaj besed in jih podkrepil še z nazornimi fotografijami. "Zdaj bi vam pa rad povedal nekaj o mojem športu ..., kjer ni soigralca, ki bi te zamenjal, ko se poškoduješ, kljub temu, da ne moreš, pač moraš, ker je rezultat odvisen samo od tebe. V primeru zmage ali poraza, čutiš posledice in je eden najtežjih športov, a vseeno premalo spoštovan in dosti ljudi vid napačno sliko ..." je zapisal Denis. K temu pa je dodal tudi svoje razloge, zakaj se s tem športom (kickboxingom) sploh ukvarja. "ZATO, ker ljubim vse grenke in sladke stvari tega športa, ker ob njem spoznavam sebe in rastem in ker beseda FIGHTER pomeni veliko več kot samo en pretepač v ringu!"

Na priloženih fotografijah pa je dobro vidna posledica tega, da Denis zaradi izpahnjenega prsta na nogi ni mogel blokirati spodnjih nožnih udarcev nasprotnika. 

prejšnji članek
Mick Schumacher: Poklonil se je hudo bolnemu očetu
Svet slavnih
Mick Schumacher: Poklonil se je hudo bolnemu očetu
naslednji članek
Uradno je! Halle Berry je pokazala novega
Svet slavnih
Uradno je! Halle Berry je pokazala novega