nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mikaela Shiffrin je potrdila, da je zaročena z norveškim alpskim smučarjem

5. 4. 2024; 08.54
Avtor: K.M.
Mikaela Shiffrin, Aleksander Aamodt Kilde

Mikaela Shiffrin in Aleksander Aamodt Kilde foto: Profimedia

Tako Mikaela Shiffrin kot njen zdaj že zaročenec Aleksander Aamodt Kilde sta zadnje mesece veliko časa preživela skupaj, saj sta oba okrevala po smučarskih poškodbah.

Ameriška smučarka in norveški smučar sta s skupnimi fotografijami na družbenih omrežjih potrdila, da sta zaročena. Mikaela Shiffrin je pokazala tudi ogromen zaročen prstan, ki jih ga je nadel Aleksander Aamodt Kilde, več komentarjev pa v resnici nista delila s svojimi sledilci. 29 - letnica in 31-letnik sta sicer uradno v razmerju od leta 2021. Razmerje je takrat s skupno fotografijo potrdil norveški smučar in ob njej zapisal: "Če veš, veš ... in zdaj veste." Za to objavo pa sta bila glede svojega razmerja zelo odkrita. 

Mikaela Shiffrin v očeh mnogih najboljša alpska smučarka svoje generacije, brez težav pa bi lahko trdili, da je ena izmed najboljših smučark vseh časov, o čemer govorijo njeni številni uspehi. Najglasnejši je zagotovo rekordno število zmag v svetovnem pokalu, kristalni globusi ter medalje tako iz svetovnih prvenstev kot tudi olimpijskih iger. Poleg tega Shiffrinova neprestano dela na izboljšanju svojih sposobnosti, kar pomeni, da se nenehno razvija in prilagaja novim izzivom v športu.

Kilde je del nove generacije norveških smučarjev, ki so prevzeli vodilno vlogo v svetovnem pokalu in na velikih tekmovanjih. Kilde je v svoji karieri dosegel več pomembnih uspehov, med katerimi izstopa zmagovalec skupnega svetovnega pokala v sezoni 2019/2020. Njegova sposobnost, da dosega konstantne rezultate na najvišji ravni, ga uvršča med elite v alpskem smučanju. Poleg tega je zabeležil več zmag in stopničk v disciplinah smuka in superveleslaloma v svetovnem pokalu, kar potrjuje njegovo predanost in talent v hitrih disciplinah.

prejšnji članek
Nika Zorjan v strahu za psičko Lili
Svet slavnih
Nika Zorjan v strahu za psičko Lili
naslednji članek
Ko smo zdravi, imamo vse: Lekarniška zbornica Slovenije se pridružuje Dnevu zdravja
Zdravje
Ko smo zdravi, imamo vse: Lekarniška zbornica Slovenije se pridružuje Dnevu zdravja