nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je zvezdnica turške serije Mama umrla v potresu?

11. 2. 2023; 12.30
Avtor: K.M.
Cansu Dere (2)

Cansu Dere foto: Profimedia

Po Turčiji so zaokrožile govorice, da je v hudem potresu umrla tudi turška igralka Cansu Dere, ki smo jo v Sloveniji spremljali v seriji Mama.

V Turčiji in Siriji se število žrtev iz ure v uro veča, saj je uradno življenje izgubilo že več kot 17 tisoč ljudi. Pričakovano je, da bo številka še vedno rasla, saj je pogrešanih več sto tisoč posameznikov. Številni so še vedno ujeti po ruševinami, možnosti za preživetje pa so zaradi pomanjkanja kisika, vode, hrane in ogrevanja iz minute v minuto manjše. Med pogrešanimi so tudi posamezniki, ki so morda na varnem, a njihovi sorodniki zaradi uničene infrastrukture ne morejo priti v stik z njimi. 

Med pogrešanimi naj bi bila tudi igralka Cansu Dere, ki smo jo v Sloveniji spremljali v seriji Mama. Igralka se po poročanju medijev, predvsem pa objav na družbenih omrežij, še ni javila in ni potrdila, da je živa. Njen dom naj bi se sicer nahajal v samem središču epicentra potresa. Spet druga poročanja zatrjujejo, da je z igralko vse v redu. Dejstvo, da se uradno še ni oglasila, pa pripisujejo osredotočenosti na druge stvari, predvsem na dejstvo, da je infrastruktura na prizadetem območju resnično skoraj v celoti uničena in da zaradi tega posamezniki raje pomagajo kot pa da bi se oglašali na zasebnih družbenih omržejih. 

prejšnji članek
Napitek, ki zavira napade lakote
Zdravje
Napitek, ki zavira napade lakote
naslednji članek
Izogibanje je zamajalo samozavest Natalije Verboten
Svet slavnih
Izogibanje je zamajalo samozavest Natalije Verboten
#obraziavenija
obraziavenija