nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica serije mama pojasnila, zakaj je po potresu izginila

11. 3. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
mama serija

Majhna Beren z velikima soigralkama Cansu Dere in Vahide Perçin foto: Revija Vklop

Po hudem potresu v Turčiji in Siriji so turški mediji poročali o pogrešani zvezdnici Cansu Dere. Po dnevih iskanja se je izkazalo, da je živa. Kam je izginila?

Cansu Dere, turška igralka in nekdanja manekenka, je bila pogrešana dober teden dni po potresu na območju Turčije in Sirije. Prve govorice o njenem izginotju so se pojavile na družbenih omrežjih, saj živi v regiji, ki je bila zaradi potresa prizadeta. Čeprav so nekatera poročanja sprva govorila o tem, da se je nahajala v samem epicentru, so zdaj mediji poročali, da živi v bolj oddaljenem kraju. Ker se Cansu več dni ni javno oglasila, so se govorice o njenem izginotju še podžgale. Kljub namigovanjem se ni oglasila niti na družbenih omrežjih, niti njena družina ali predstavniki za stike z javnostjo, kar bi lahko takoj prekinilo govorice. Zdaj pa je končno pojasnila, kaj se je zgodilo. 

Cansu Dere podala pojasnilo

"Nisem želela, da bi koga skrbelo. Preprosto nisem oseba, ki bi veliko uporabljala družbena omrežja. Instagram imam bolj za album veselih trenutkov," je Cansu Dare povedala za turški CNN. Dodala je še, da v javnosti ni bila prisotna, saj si je pred časom zlomila petno kost, zaradi česar je doma počivala. Igralka, ki smo jo v Sloveniji spremljali v serijah, kot sta Sia in mama, se vseeno zaveda, da bi se lahko oglasila, a takrat ni pomislila na to. 

Številne žrtve tudi med znanimi

Za posledicami turškega potresa so ostale številne žrtve, številka pa še vedno raste. Med žrtvami so tudi številni znani obrazi oziroma njihovi družinski člani. Mamo je recimo izgubil zvezdnik serije Ko potrka ljubezen Çağrı Çıtanak. Več o tem si lahko preberete TUKAJ. Brata in celotno njegovo družino pa je izgubil tudi zvezdnik serije Moja boš. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

prejšnji članek
Lara Jankovič namesto Nine Ivanič
Svet slavnih
Lara Jankovič namesto Nine Ivanič
naslednji članek
Kavči z ležiščem - odlična rešitev za manjša stanovanja
Življenjski slog
Kavči z ležiščem - odlična rešitev za manjša stanovanja