franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Fantastičen trik za odmašitev stranišča

15. 9. 2017; 03.00
Avtor: V. M.
Dobro, dobro, saj vemo, to ni nekaj, kar bi si želeli prebrati za razvedrilo. Vam bo pa prišlo prav v situaciji, ki si jo boste želeli čim hitreje rešiti …

Opala, se je zamašilo stranišče? Brez panike. foto: Profimedia

Imamo torej neprijetno težavo: zamašeno stranišče. Pri roki nimate pripomočka – vakum gume za odmaševanje odtokov, niti si ne želite, da bi morali na pomoč poklicati strokovnjaka. Toda straniščna školjka je skoraj do roba napolnjena z vodo, pogled vanjo pa je vse prej kot prijeten. Kaj storiti?

Brez panike. Vse kar potrebujete, je prozorna folija za živila. Ta vam bo služila zato, da boste ustvarili močan vakuum, ki bo odplaknil vso nesnago daleč proč od oči in srca. Saj veste, kako strašen je prizor, ko v straniščni školjki voda sunkovito narašča in se nevarno bliža trenutku, ko bo pljusknila čez rob školjke? Zatorej, pot pod noge in v akcijo!

Postopek odmašitve s prozorno folijo



1.    Dvignite pokrov in sedež wc školjke.

2.    Prek roba školjke namestite več slojev prozorne folije za živila. Tesno jo ovijte, sicer ne bo mogoče ustvariti dovolj močnega pritiska.

3.    Spustite vodo.

4.    Opazili boste, da se bo folija zaradi pritiska napela, z rokam jo večkrat potisnite navzdol, učinek boste tako še povečali.

5.    Vodo po potrebi večkrat spustite.

Namesto folije lahko uporabite tudi širok lepilni trak. Oba pripomočka delujeta na enak način. Kako je slednje videti na praktičnem primeru, pa si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

prejšnji članek
Lepa Brena o tem, da ji ni lahko s soprogom
Svet slavnih
Lepa Brena o tem, da ji ni lahko s soprogom
naslednji članek
Nina spoznala svojo novo ljubezen!
Zdravje
Nina spoznala svojo novo ljubezen!