pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Klitoris raste vse življenje

27. 11. 2017; 02.00
Avtor: V. M.
gola ženska, nožnica, vagina, telo, lepota, lepotica

foto: Profimedia

Drage dame, kako dobro poznate svoje intimne predele? Predstavljamo vam nekaj zanimivosti o klitorisu oz. tako imenovanem ščegetavčku, za katere morda še niste slišale.

Drži, seveda, klitoris je dragoceni biser, s pomočjo katerega lahko uživate v sladkih spolnih radostih. A je poleg tega nadvse zanimiv organ, o katerem bi bilo zanimivo izvedeti kaj več.

Ste denimo opazile, da se z leti spreminja? Klitoris namreč raste vse življenje, razlika je očitnejša zlasti v obdobju menopavze, ko lahko doseže dvakratno velikost klitorisa, ki ste ga imeli v mladosti.

Pa tudi sicer klitoris ni takšne velikosti, kot je videti na prvi pogled. Tri četrtine organa se namreč nahaja v telesu, vidna je zgolj ena četrtina, na katerem se nahaja več kot 8000 živčnih končičev. In če ste kdaj pomislile, da si lahko moški obetajo večje užitke, naj pripomnimo, da imajo na glavici penica dvakrat manj živčnih končičev, kot ženske.

Zanimivo je tudi to, da se ta nežen organ razlikuje od ženske do ženske in da se ne nahaja pri vseh na točno enakem delu splovila. Pripadnice nežnejšega spola pa se med seboj močno razlikujemo tudi po obliki sramnih ustnic. Na svetu naj bi bilo pet tipov splovil. Odkrijte tabu temo in spoznajte različne oblike sramnih ustnic.

Vse se spreminja – vagina tudi.

Vse se spreminja – vagina tudi. foto: Profimedia

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Posvetite se svojim temeljem!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Posvetite se svojim temeljem!
naslednji članek
Kaj potrebujete za popoln večer?
Kulinarika
Kaj potrebujete za popoln večer?