franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Vodič po korakih: kako uporabljati hlačne pleničke

15. 3. 2018; 11.48
Avtor: Oglasno sporočilo
How-to-use-nappy-pants-step-5_605x403
Ste že med tistimi starši, ki raje posegajo po hlačnih pleničkah? Te so vse bolj v trendu, saj starši spoznavajo, da za otroka in zanje menjava pleničk tako postane manj stresna.

Če izbere kakovostne hlačne pleničke, boste z njimi zadovoljni tudi ponoči, saj se otrok ne bo zbujal zaradi premočenih pleničk.

Takšne so na primer hlačne pleničke Pampers Premium. Vsekakor so tovrstne pleničke najboljša izbira za tiste otroke, ki že stojijo ob opori ali pa jim je previjanje leže prava muka. Raje ostajate pri navadnih plenicah, ker se vam zdijo lažje za uporabo? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov glede hlačnih pleničk, ki bodo vam in vašemu malčku olajšali prehod na hlačne.

1. Odstranitev hlačnih pleničk je še bolj preprosta
Raztrgajte obe strani hlačk in pazite, da nered ostane na dnu plenice. Hlačke pozorno odstranite tako kot bi odstranili spodnje perilo. Otrok lahko v tem času stoji ob opori, ima pred seboj na kavču knjigico ali pa se igra z najljubšo igračo.

2. Plenico zavijte in zalepite
Hlačna plenica se preprosto zavije in zalepi s posebnim trakom, ki ga najdete na zadnji strani pleničke. S tem preprečite, da bi se karkoli umazalo in pleničko lahko vržete v koš za odpadke.

3. Otroka očistite kot običajno
Očistite ritko svojega otroka, kot bi to običajno naredili pri menjavi navadnih plenic.

4. Uporabite novo hlačno plenico
Vzemite svežo hlačno plenico – mehak in raztegljiv pas omogoča preprosto oblačenje ne glede na to, kako nemiren je vaš otrok – in v minutki je vse končano! Hlačne pleničke Pampers omogočajo hitro in preprosto menjavo plenic vašega malčka. Poleg tega bodo vašemu aktivnemu otroku nudile udobje za sproščeno raziskovanje sveta, vas pa ne bo skrbelo, da bi se plenica zrahljala in puščala.

prejšnji članek
Bivši mož Jennifer Aniston že zaljubljen! To je novo dekle!
Svet slavnih
Bivši mož Jennifer Aniston že zaljubljen! To je novo dekle!
naslednji članek
Tanja Ribič: Znorela bom!
Svet slavnih
Tanja Ribič: Znorela bom!