stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

ŠPORTNI SVET V TERMAH DOBRNA DODOBRA RAZGIBAL OBISKOVALCE

1. 1. 2018; 09.38
Avtor: Promocijsko sporočilo
Hatice Şendil

foto: PLANET TV

V soboto se je v Termah Dobrna odvil težko pričakovan dogodek Športni SVET, ki je potekal pod okriljem dnevnega časopisa Novice Svet24 in Triatlon kluba Logatec.

Obiskovalce je pričakal bogat spremljevalni program, zbirali pa so tudi sredstva za družine z otroki s posebnimi potrebami.

Medtem ko so se najbolj neučakani obiskovalci v jutranjih urah že udeležili nordijske hoje na deset kilometrov, pa so se nekateri že pripravljali na posamezne tekme v super sprint duatlonu, kjer so se pomerili v variaciji tek – kolo – tek. Priprave na cici duatlon so čakale tudi tiste najmlajše, ki se s starši niso udeležili družinskega pohoda. Istočasno pa je potekala tudi druga različica nordijske hoje na pet kilometrov, za vse tiste, ki so si zaželeli bolj krajše ture.

Tudi ljubitelji teka so tokrat prišli na svoj račun

Po poldnevu je prišel čas za tekače vseh starosti – mlajši so se udeležili cici humanitarnega teka, starejši pa humanitarnega teka za odrasle. Ljubitelji teka, ki so želeli še dodatno izpiliti svojo tehniko, so se udeležili triurne tekaške delavnice pod vodstvom odličnega tekaškega trenerja Urbana Praprotnika. V njegovi družbi so se izobraževali na predavanju, analizirali tehniko teka in to tudi povadili.

lepo je foto: FOTO: Sašo ...

Bralci časopisa Novice Svet24 in turisti so izbrali najprijaznejšo občino v Sloveniji

Zimska izdaja Turistične patrulje, v sklopu katere so bralci in turisti odkrivali, raziskovali in ocenjevali 15 slovenskih zimskih športnih in turističnih središč, je izbrala najprijaznejšo občino v Sloveniji. Izbirali so med občinami Jesenice, Bohinj, Kanal ob Soči, Medvode, Jezero, Gorenja vas - Poljane, Velike Lašče, Ilirska Bistrica, Mozirje, Črna na Koroškem, Trebnje, Bistrica ob Sotli, Ruše, Radenci, Razkrižje in Sežana.

Naslednji dogodek Športni SVET bo 26. maja potekal na Obali!

Na MNZ plaži se bo odvijal bogat spremljevalni program, obiskovalce pa bo čakala nordijska hoja, humanitarni tek, triatlon, tekaške delavnice ter joga in pilates kar na plaži!

Prijave bodo sprejemali na: novice.svet24.si! Se vidimo!

foto: Promocijski material

prejšnji članek
Zakaj Vaneso v resnici kličejo Neska?
Svet slavnih
Zakaj Vaneso v resnici kličejo Neska?
naslednji članek
S to lepotico se zabava Henrik iz šova The Biggest Loser
Svet slavnih
S to lepotico se zabava Henrik iz šova The Biggest Loser