profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Mario Galunič: Vsi smo na trnih!

30. 8. 2022; 12.00
Avtor: V.M.
2_Mario Galunič

Mario Galunič foto: Urh Pirc

Sredi septembra se bo na TV ekrane vrnil priljubljeni kviz Joker. V zadnji sezoni oddaja ni postregla z zmagovalcem, ki bi domov odnesel 20. tisoč evrov, a voditelj Mario z ekipo ustvarjalcev pričakuje, da se bo to zgodilo prav v tej sezoni.

Od 17. septembra dalje bodo sobotni večeri na TV SLO 1 znova prežeti z vznemirljivimi izzivi, zanimivimi vprašanji in napetimi odločitvami ter, seveda, prijetnimi pogovori in razigranim vzdušjem. Na TV SLO 1 se vrača izjemno priljubljen in uspešen kviz Joker.

Tekmovalce bo skozi vse izzive spremljal Mario Galunič, priljubljen in prekaljen voditelj, ki bo kviz vodil že 8. sezono:

»Ko smo spomladi 2019 začeli z novim kvizom, si nihče ni predstavljal, da bo to tako uspešno in predvsem dolgo potovanje. Zelo sem vesel, da mi je s sodelavci uspelo na TV ekrane pripeljati resen, zahteven, a hkrati kratkočasen in zabaven kviz. Vse to je namreč kar težko združiti. V teh letih sem spoznal na stotine ljudi, ki so prišli na naše avdicije, se z njimi pogovarjal in z zanimanjem poslušal njihova mnenja, tudi pobude in nasvete. Kviz se danes kar precej razlikuje od premierne oddaje in upam si reči, da so ga vse spremembe samo izboljšale. Ravno izbiramo še zadnje kandidate za letošnjo sezono in najbolj od vsega si želimo, da bi kmalu kdo odnesel domov 20.000 evrov. V zadnji sezoni nam to ni uspelo, statistika pa pravi, da se to zgodi v povprečju v vsaki drugi sezoni, torej smo vsi na trnih, je v izjavi za javnost dejal Mario.

Mario Galunič

Mario Galunič foto: Urh Pirc

prejšnji članek
Recept: Chia puding s smutijem iz kivija in banane
Kulinarika
Recept: Chia puding s smutijem iz kivija in banane
naslednji članek
Prilagajanje in erotika je njun recept za uspešen zakon
Svet slavnih
Prilagajanje in erotika je njun recept za uspešen zakon