stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kakšen par! Našli smo popolne kombinacije škornjev in torbic v novih kolekcijah!

18. 10. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
naslovka
Jesen je kot nalašč za nove začetke – novo šolsko leto, novi poslovni izzivi in prilika, da si ponovno ustvarite svoj stil s prihodom hladnejših dni.

Prav novi začetki so nas motivirali, da v novi kolekciji Deichmanna poiščemo popolne kombinacije škornjev, gležnjarjev in torbic, ki bodo ustvarile temelj našega jesenskega stila. Preverite naše kombinacije in naj vam služijo kot navdih za jesenski shopping!

Topla in udobna jesen

Ko malce zahladi, radi poiščemo malo topline in udobja kar doma s pomočjo odeje in toplega napitka. Če pa tudi v svoj styling želite malo pridiha topline in udobja, se boste še posebej razveselile čudovitih torbic iz Deichmanna, ki so že na pogled toplejše! Bež barve z lahkoto kombinirate s parom kvalitetnih gležnjarjev ali nizkih škornjev, s katerimi sploh ne boste opazile, da so temperature padle!

Igra kontrastov in barv

Usnjena jakna, priljubljeni jeans ali trendne pajkice s širšim stranskim šivom bodo izgledale naravnost fantastično v kombinaciji s to kontrastno kombinacijo. Torbica je klasični primer kvalitete po odlični ceni, skupaj z gležnjarji v chelsea stilu pa deluje prefinjeno. Kombinacija barv nas spominja na modele, ki smo jih v zadnjih tednih videvali na revijah prestižnih svetovnih modnih hiš. S takšnimi gležnjarji in torbico je lahko preostanek vašega stylinga precej osnovnega tipa in enostaven, saj že imate adute, s katerimi boste zagotovo opažene, ne glede na to, kje boste imele to jesen opravke!

Prefinjeno, ženstveno in udobno

Vsakodnevna večja shopper torba je obvezen modni dodatek, ki ga rade izbiramo v vseh letnih obdobjih. Ko napočijo malce hladnejši dnevi, zamenjamo platnene torbe za na plažo ali tržnico s klasičnimi usnjenimi modeli, to jesen pa so zlasti v trendu geometrijski vzorci, monogrami in klasične oblike kot je na primer ta torba, ki smo jo našli v Deichmannu. To je videz, na katerega prisegajo vse, ki obožujejo klasični stajling, dodatno pa ga boste začinile s trendnimi chelsea nizkimi škornji z modernimi detajli.

Za moderne upornice

Pravo mero samozavesti in „grunge“ stila to jesen prinašajo praktične torbe za nošenje preko rame in črni combat nizki škornji z očarljivim dodatkom mini torbice pri gležnju. Ta kombinacija se nam zdi popolna za berlinski „all black“ stil – kombiniraj oprijete ali priljubljene jeans hlače v širšem kroju, črno daljšo srajčko in poslovno obleko in počutila se boš, kot da lahko osvojiš cel svet. V malce nežnejši varianti bosta ta torbica in škornji izgledala čudovito, skombinirana z obleko cvetličnega vzorca v pastelnih barvah in z dodatkom motoristične usnjene jakne!

Najlepše jesenske kombinacije čevljev in torbic lahko poiščeš v Deichmannu! Zadosti velika izbira je, da bo vsaka fashionistka zase našla idealno kombinacijo, h kateri se bo lahko vračala čisto vsak dan. Preveri ponudbo modelov za vsak dan, pa tudi za svečane prilike na spletni strani in obišči svojo najbližjo Deichmann trgovino.

prejšnji članek
Exatlon: Pred kamero razkrinkali zaljubljenca?
Resničnostni šovi
Exatlon: Pred kamero razkrinkali zaljubljenca?
naslednji članek
Na Kmetijo prihaja Franc Vozel
Svet slavnih
Na Kmetijo prihaja Franc Vozel