nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zvezdnico serije Moja boš obtožili, da je lažnivka

4. 3. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Neslihan Atagül

Neslihan Atagül foto: POP TV

Turška televizijska voditeljica je javno izjavila, da je priljubljena igralka Neslihan Atagül lažnivka.

Serija Ambasadorjeva hči, v kateri v glavni vlogi igra Neslihan Atagül, ki je navdušila v naslovni vlogi serije Moja boš, je tako v Turčiji kot v tujini velika uspešnica. Serijo pa je igralka sredi snemanja nepričakovano zapustila, kot razlog pa je navedla diagnozo  'sindroma puščajočega črevesja'. Igralka je ob slovesu zapisala: "Moje telo tega ne more več prenašati, moram se spočiti." V seriji jo je kot glavna igralka nadomestila Tuba Büyüküstün, gledanost pa vztrajno pada. Zdaj so za padec obtožili ravno Neslihan, ki so jo ob tem celo obtožili, da je serijo zapustila z lažmi in da naj ne bi bila bolna, ampak da je serijo zapustila, ker je tako želel njen ljubosumni mož, prav tako igralec Kadir Doğulu. 

Laži so jo obtožili voditelji turške pogovorne oddaje Söylemezsem Olmaz (If I Don't Say It), razlog za obtožbe pa naj bi bilo fotografiranje za ameriško revijo Hola. Ena izmed voditeljic je tako izjavila, da za njeno shujšano podobo ni kriva nikakršna bolezen, ampak zakon in mož. "Če bi bila jaz ona, bi povedala resnico, ki je, da je v takšnem stanju zaradi moža in zakona." Druga voditeljica pa je izrazila svoje mnenje, da takšna fotografiranja tako ali tako škodijo njeni karieri in da je tudi za to kriv njen mož. 

Z govoricami o lažeh so pred eno izmed trgovin, ki jih je igralka obiskala z nečakinjo, soočili tudi Neslihan, ki je v izjavi povedala. "Počutim se boljše, ampak moram še vedno počivati in se izogibati stvarem, zaradi katerih sem utrujena."

prejšnji članek
Horoskop: Zaznavajte, kaj vas res osreči
Horoskop
Horoskop: Zaznavajte, kaj vas res osreči
naslednji članek
Slovenska pevka leto dni po porodu še vedno ni fit
Svet slavnih
Slovenska pevka leto dni po porodu še vedno ni fit