sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Soproga Tomaža Kavčiča se bori z boleznijo

20. 11. 2021; 10.00
Avtor: Revija Lady
flavia in tomaz kavcic

Flavia in Tomaž foto: arhiv uredništva Lady

Tomaž Kavčič se kljub obilici dela posveča svoji lepi ženi Flavii, ki se pogumno bori z boleznijo

Vedno nasmejani vrhunski šef Tomaž Kavčič, ki kar  prekipeva od pozitivne energije, preživlja težke   čase. Žal se je tudi v njegovo družino prikradla  bolezen. Žena Flavia namreč bije boj s hudo boleznijo, rakom na dojkah.

»Na srečo zdravljenje že kaže prve rezultate in lahko rečem, da ji gre na bolje, zaradi česar sem zelo  vesel. Bolezen je prišla iznenada in nepričakovano, kar je   za vsakogar velik šok, in tudi pri meni ni bilo nič drugače.  A kljub temu verjameva v najboljše,« je pozitiven Tomaž, ki ženi vseskozi stoji ob strani, in čeprav je polno zaposlen, vsak prosti trenutek izkoristi za to, da ga preživita skupaj,   da jo podpira in bodri.

Tomaž Kavčič foto: Revija Zarja

Seveda bi bil rad s svojo lepo ženo še   več časa, a je pred nekaj meseci sprejel odgovorno funkcijo,   ki si jo šteje v veliko čast. Med predsedovanjem Slovenije  Svetu EU je namreč odgovoren za kulinarično ponudbo na  vseh dogodkih. Slovenija je tako postala prva država, ki se lahko pohvali, da za razvajanje brbončic evropskih politikov skrbi chef z Michelinovo zvezdico. Tomaž, ki je v svoji   dolgoletni karieri kuhal že mnogim slavnim osebam, je bil   zelo navdušen tudi nad presenečenjem, za katerega je poskrbela nekdanja nemška kanclerka Angela Merkel.

»Moja   sladica jo je tako navdušila, da je želela repete, hkrati pa je   hotela spoznati tistega, ki jo je pripravil. Ponosen sem, da  sva si segla v roke, in tega njenega prijaznega dejanja ne  bom nikoli pozabil.«

prejšnji članek
Spoznajte skoraj 100 letno babico bratov Valič
Svet slavnih
Spoznajte skoraj 100 letno babico bratov Valič
naslednji članek
Kmetija: Ste opazili, katero dekle je vrglo oči na Tilna?
Resničnostni šovi
Kmetija: Ste opazili, katero dekle je vrglo oči na Tilna?