nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Poroka na prvi pogled: Sara prespala na stolih

8. 3. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
marko

Marko foto: Planet TV, njena.si

Marko je sprva dejal, da bo Sari kavalirsko odstopil posteljo, tekom noči pa si je premislil. Kakšno je vaše mnenje o deljenju postelje v Eksperimentu poroka na prvi pogled?

Mnoge neveste so se v vseh 3. sezonah eksperimenta Poroka na prvi pogled odločile, da si vsaj na prvo noč ne želijo deliti postelje z moškim, ki so ga šele spoznale. Prav takšno stališče je zavzela tudi Sara Aras in sprva prejela razumevajoč odziv soproga Marka Milosavljevića. A čeprav je slednji ob slovesu produkcije dejal, da bo kot kavalir prenočil na zofi, smo lahko v naslednji epizodi videli, da si je tekom noči premislil.

Dilema med mladoporočencema

Marko: "Sem pravi džentelmen in spoštujem to, kar punca pove."

Sara: "Da bi spal pri meni v postelji na prvi dan, ko se spoznava, ni šanse."

Kot je pojasnila Sara, jo je Marko kasneje seznanil s tem, da sam nima težav s skupno nočitvijo v isti postelji, kar pomeni, da je ona tista, ki si mora poiskat drugo ležišče. Nevesta je tako zapustila spalnico in si v predprostoru s pomočjo dveh stolov uredila prostor za nočni počitek. A kot so v oddaji razkrili tekom posnetkov, ni ostalo zgolj pri tem. Marko je namreč soprogo ponoči snemal, skakal okoli zasilnega ležišča in se šalil na njen račun.

Verjetno bi bile mladoporočencem tovrstne neprijetnosti prihranjene, če bi jim ustvarjalci vsaj za prvo noč ponudili možnost dodatnega ležišča. Je pa res, da odločitve, ki jih na podlagi iskanja ustrezne rešitve sprejmejo sami, razkrivajo pomembne osebnostne lastnosti, ki bi nemara še nekaj dni ostale skrite …

Prva noč Sare in Marka foto: Planet TV

prejšnji članek
Zakaj Sendi in Manca Špik ob dnevu žena podarjata vrtnice
Svet slavnih
Zakaj Sendi in Manca Špik ob dnevu žena podarjata vrtnice
naslednji članek
Skrito v raju: Kje se nahaja pasaža?
Svet slavnih
Skrito v raju: Kje se nahaja pasaža?