franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj vaša najljubša roža pove o vaši osebnosti?

30. 9. 2017; 05.00
Avtor: A.P.
rože
Mogoče ne verjamete v take stvari, čeprav jih je zagotovo zanimivo prebrati. Znana cvetličarka iz New Yorka, Meredith Waga Perez, je podala svoje strokovno mnenje o tem, kaj vaše najljubše rože povedo o karakterju.

Vrtnice

Za ljubitelje vrtnic sta potovanje in avantura način življenja. Take ljudi očarajo različne kulture, njihove avtentične karakteristike.

Magnolija

Magnolija raste samo v maju in je najstarejša poznana cvetlica. Ljudje, ki imajo radi to rožo, so redki in graciozni, ponavadi izhajajo iz močne družine.

Hortenzija

Kot velja za hortenzijo, velja tudi za vas. Razpoloženje se menja glede na letne čase, poletje vam je najljubše. Ste občutljive in ne prepirljive osebe. Tako kot hortenzije črpajo vodo preko cveta, kar bi lahko pomenilo, da tudi vi nimate nič proti kozarcu vina ali kakšnemu posebnemu koktejlu po napornem delovnem dnevu.

Orhideja

Osebe, ki imajo rade orhideje so malo nore in skrivnostne. Vsi imajo radi malo misterioznosti, kajne? Ko so v vprašanju potovanja, imajo te osebe rade eksotične destinacije.

Tulipan

Tvoja obleka, izbor hrane in življenjske izkušnje se menjajo tako kot barve tulipanov. Taki ljudje imajo bogato in raznoliko družbeno življenje.

Lilije

Ljubitelji lilij so neodvisni v svojih odnosih, so veliki ljubitelji čevljev – ponavadi posedujejo zavidljivo kolekcijo. Lilije so ene od redkih cvetlic, ki se samooprašujejo. 

Nagelj 

Prikazuje vašo ženstvenost, kar bi lahko rekli tudi za vašo omaro. Mogoče ste imeli ali pa še boste imeli elegantno poroko, kar ne bo problem – nagelji rastejo v skoraj vseh državah, zato se boste počutili dobro kjerkoli že boste.

prejšnji članek
Stjepan Hauser: Nova pričeska, novo dekle
Svet slavnih
Stjepan Hauser: Nova pričeska, novo dekle
naslednji članek
S to sestavino bodo vaši lasje rasli kar dvakrat hitreje
Moda&Lepota
S to sestavino bodo vaši lasje rasli kar dvakrat hitreje
#obraziavenija
obraziavenija