nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Raj za fante: soba po meri vašega sina

21. 3. 2016; 08.12
Avtor: Š. K.
Boys-Room-Ideas-with-Space-Wall-Mural-400x300
Otroška sobica je kraj, kjer otroci najdejo svoje zavetje, in po sobicah, namenjenim dojenčkom in deklicam, se bomo tokrat posvetili fantovskim sobam.

Če starši tistih najbolj ‘punčkastih’ punčk vedo, da se v določeni starosti le težko izognejo vsem mogočim odtenkom rožnate (ali vsaj vijolične) barve, je pri fantkih malo drugače. Bolj kot barva, v katero je odeta njihova soba, je pomembno, da je v njej dovolj prostora za norenje, za vse lego kocke, avtomobilčke, Pokemone in podobno. Zato smo starši pri izbiri barv za fantovsko sobo lahko malce bolj svobodni in se lahko odločimo tudi za odtenke zelene, rumene in ostalih bolj nevtralnih barv. Tudi bela je vedno zanimiva, če jo poživimo s pisanimi detajli. Če se vseeno odločimo za modro, pa je dobro vedeti, da je to barva, ki se jo da odlično kombinirati. 

Modro-rumena kombinacija je vedno zanimiva, nikoli pa ne razočara tudi kakšna bolj mornarska tematika.

Zanimivi detajli
Tudi če se ne boste odločili za tematsko obarvano sobo, poskrbite za kak zanimiv detajl, ki bo naredil sobico nekaj posebnega. Pri mlajših dečkih je to lahko šotor sredi sobe (če imate za kaj takega le dovolj prostora), pri malce starejših nenavadne knjižne police, postelja, ki je nekaj posebnega, ali kar viseča mreža, ki visi s stopa. Vsi takšni detajli bodo iz njegove sobice naredili prav poseben prostor, na katerega bo ponosen in bo z veseljem vanj tudi sam vnašal drobne malenkosti, ki bodo sobo še polepšale in popestrile.

Tematske sobe
V fantovskih sobah si lahko starši damo duška in jih opremimo tematsko, kar bo našemu nadobudnežu še posebej všeč. Tematik pri fantih je res veliko – če vaš fantič obožuje divje živali, naj njegova soba zaživi kot divja džungla, če je navdušen nad gusarji, bo seveda to prava izbira, malo mlajši fantiči bodo veseli, če bodo na stenah njihove sobe narisani dinozavri, malce večji pa, če boste njihovo sobo z malce domišljije opremili kot vesoljsko ladjo.

prejšnji članek
Nagradna igra: podarjamo dve nakupovalni torbi!
Življenjski slog
Nagradna igra: podarjamo dve nakupovalni torbi!
naslednji članek
Čas je za razstrupljanje
Horoskop
Čas je za razstrupljanje
#nasazenazenska
nasazenazenska