Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zagotovo ste jih srečali: 10 tipov samskih moških pri 30-ih

5. 7. 2016; 01.32
Avtor: C. R.
moški 30
Eni so šarmantni, drugi zadržani, prepričani v svojo seksapilnost in obremenjeni s starši, vsem pa je skupno, da so še vedno samski.

Predstavljamo vam deset tipov moških, ki so, čeprav so stari že trideset let, še vedno samski. Kaj si želijo in o čem razmišljajo? Preberite!

1. Cel paket

Imajo vse - so lepi, izobraženi, šaljivi, šarmantni in vsi jih imajo radi. Edino, kar jim manjka, je dekle, vredno njihove veličine. Nikakor je ne morejo najti. Seveda bi morala biti tudi ona popolna – nežna, dobra kuharica, lepa itd. Medtem ko gospod popolni izšle svoje dekle, čas mineva in 40. trkajo na vrata. Moral bi začeti razmišljati s srcem, in ne z glavo, ter se sprostiti.

2. Pred kratkim spet na tržišču

Vsi ga poznajo. Dolgo je bil v zvezi, vendar svoje partnerice ni nikoli zaprosil za roko. Nikoli ni bil z njo preveč srečen, vendar so vsi mislili, da se bo vseeno oženil. Niti sam ni bil prepričan, če se bi, ali bi raje prekinil zvezo. V začetku 30-ih se je odločil, da vendarle naredi ta pomemben korak in končno odkrije življenje. Veliko potuje, menjuje ženske, pije, se ob večerih zabava in uživa. Še vedno ne ve, kako bo lahko živel samsko življenje, ampak za zdaj uživa vsak dan.

3. Nobena izbranka ne odgovarja njegovim staršem

Staršem se ne zna postaviti po robu in vsako izbranko pripelje pokazat staršem, a njim nobena ne ustreza, saj ni njihove vere, iz njihovega kraja, njihove barve kože itd. Sovraži, ko mu mama organizira zmenke, vendar ne ve, kako bo lahko izstopil iz tega začaranega kroga. Leta minevajo, on pa je vse bolj nesrečen.

4. Sovražnik žensk

ženske sovraži in jih prezira. O ženskah nima pojma, vednar se bo vedno pohvaili z velikim številom žensk, s katerimi je spal. Zato se lahko zahvali mladosti, ko so mnoga dekleta pogosto v fazi izbiranja idiotov kot je on.

5. Srednješolska zvezda

Pri 17-ih, je imel vse, kar so si dekleta takrat želela. Našel si je čudovito dekle in z njo preživel nekaj let, potem pa ugotovil, da mora še raziskovati. Po letih je njegov sijaj zbledel, njegovih veščin iz srednje šole pa se nihče več ne spominja. Dejstvo poskuša razložiti z razlogom, da ženskam ni več privlačen in ko to ugotovi, ponavadi spusti kriterije za iskanje partnerice.

6. Spremenil se je v čudovitega tipa

Končno je izgubil kilograme, začel se je lepo oblačiti in prenehal biti sramežljiv. Izstopil je iz sence in se pokazal v novi preobleki. Ponavadi je ponižen, zato ga opazijo tudi ženske. Težava nastane, ko mora ob sebi zadržati dekle, saj ima zaradi izjemnega samozaupanja neprimerne komentarje ter se čudaško obnaša pred prijatelji in ženskami.

7. Normalen tip, ki še ni našel prave ženske

Z njim je resnično vse v redu. Vendar ni srečen, prava pa se še ni pojavila. Zvezde mu niso bile naklonjene, življenje je šlo po drugi poti. Veliko je lahko razlogov, zakaj povsem normalni fantje še niso našli pravega dekleta. Takšni moški si želi le, da ga prenehajo gledati s poželjivimi pogledi.

8. Agresiven na spletnih straneh za zmenke

Ta tip moškega lahko mirno živi z dejstvom, da še vedno ni oženjen. Njegova nova taktika je, da ima neprestano zmenke z dekleti, ki jih je spoznal na spletu. Ena od njih bo zagotovo prava.

9. Moški v omari

Je lep, zabaven, modno osveščen, šarmanten in ima dobro službo. Vendar obstaja majhna težava, ženske ga sploh ne privlačijo. Pogosto govori, da še ni spoznal tiste prave in nič ni narobe, ker je še vedno samski.

10. Vdal se je

Nikoli se ni preveč trudil in psihično ga je dotolklo iskanje žensk njegovega življenja. Ne hodi ven, nikogar ne želi spoznati preko spleta in enostavno živi svoje življenje, kot si ga sam želi. Obnaša se, kot da se ga to ne tiče.

prejšnji članek
Ste vedeli, da aspirin lahko reši tudi to težavo?
Zdravje
Ste vedeli, da aspirin lahko reši tudi to težavo?
naslednji članek
Neverjetni učniki prenehanja kajenja
Zdravje
Neverjetni učniki prenehanja kajenja