pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ne izgubljajte časa – osem znakov, da nista za skupaj

4. 8. 2016; 09.02
Avtor: C. R.
par odnos
Vsak se je že znašel v položaju, v katerem ni bil prepričan v svoje občutke do partnerja. Mnogi so celo večkrat razmišljali, ali naj prekinejo razmerje ali dajo partnerju še eno priložnost.

Povsem normalno je, da vsak od nas išče pravo ljubezen, svojo sorodno dušo, s katero se bo popolnoma razumel. Vendar je le malo srečnežev, ki tudi najdejo takšnega partnerja. Da ne bi živeli v zmoti, smo za vas izbrali najpogostejše znake, ki kažejo na to, da partner ni "tisti pravi".

Ne bere vaših misli

Sorodne duše pogosto komunicirajo brez besed, saj se dobro poznajo in razumejo. Če tega ne zmorete s trenutnim partnerjem, najbrž še niste našli svoje sorodne duše.

Ni spolne privlačnosti

Ni metuljčkov med ljubljenjem, ni romantičnih izhodov, nimate spolnega poželenja, niste strastni? Potem partner najbrž ni pravi za vas. 

Nikoli vas ne pohvali

Partner, ki ga ne skrbi za vas in ki vas nikoli ne poskuša razvedriti, vas ne podpira in ne razume, najbrž ni pravi za vas. 

Neprestano vas kritizira

Če ob partnerju niste sproščeni ter se morate neprestano pretvarjati, da ste nekaj, kar v resnici niste, poleg tega pa vas neprestano kritizira oziroma se morate zaradi njega ves čas opravičevati, potem ni za vas.

Pogosto ga morate opravičevati pred drugimi

Partner, ki je vaša sorodna duša, vas ne bo spravljal v položaje, v katerih boste morali njegovo obnašanje opravičevati pred družino in prijatelji.

Ne razveseli se, ko vas vidi

Če se vrnete iz službe in se vas partner ne razveseli, ko vas zagleda, potem ni pravi za vas.

Z njim se ne počutite varno

Srečen in zdrav ljubezenski odnos daje občutek gotovosti, če pa vas iz kateregakoli razloga skrbi, da ima vaš partner drugo žensko ali pa dvomite o skupni prihodnosti – potem ni pravi za vas. 

Ne vlaga v odnos 

Niso mu pomembna čustva, ne trudi se, da bi se pogovoril z vami in da bi rešil težavo. Izogiba se konfliktnim situacijam, menjuje temo, vedno vas utiša - takšen partner zagotovo ne sme biti vaš izbira.

prejšnji članek
Ustvarjene za neuspeh v ljubezni
Zdravje
Ustvarjene za neuspeh v ljubezni
naslednji članek
Uspešni maneken Gašper Tratnik ima dovolj tujine
Svet slavnih
Uspešni maneken Gašper Tratnik ima dovolj tujine