Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

V dveh urah na twitterju omenjen 45-milijonkrat!

8. 8. 2016; 06.15
Avtor: C. R.
pita

foto: Profimedia

Mnogi ne vedo, kje je Tonga. Mnogi, povsem upravičeno, še nikoli niso slišali za fanta po imenu Pita Nikolas Taufatofua.

Vendar je ves splet popolnoma ponorel, ko je Pita nosil zastavo svoje države na svečanem odprtju olimpijskih iger v Riu de Janeiru.

Kar sploh ne čudi. Naoljen fant, gol od pasu navzgor, s precej mišičasto postavo, je na stadionu Maracana nosil zastavo Tonge. Njegova pojava je požela ogromno pozornosti. V dveh urah po dogodku je bil na twitterju omenjen več kot 45-milijonkrat.

foto: Instagram

Uporabniki družbenega omrežja so se spraševali:»Od kod se je vzel?« Na vprašanje so kar z zemljevidom hiteli odgovarjati drugi. Na instagramu so spet tretji ugotavljali, da je videti dobro tudi brez olja na telesu, dekleta pa niso skrivala želje, da se takoj, ko izvedo, od kod prihaja, preselijo tja. 

Za vse, ki še ne vedo: Pita Nikolas Taufatofua bo tekmoval v tekvandoju, v kategoriji do 80 kilogramov. Za tiste, ki želijo spremljati njegovo tekmovanje, povejmo še, da se začne 20. avgusta v dvorani Carioca Arena 3.

prejšnji članek
Sijajni kodri, mehke konice
Zdravje
Sijajni kodri, mehke konice
naslednji članek
Naravna sredstva za čiščenje vašega doma
Kulinarika
Naravna sredstva za čiščenje vašega doma
#nasazenazenska
nasazenazenska