nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Pojasnjeno, zakaj sta Donald in Melania med rjuhami prav vsak dan!

15. 11. 2016; 11.11
Avtor: D. B.
donald trump melania trump

foto: Profimedia

Donald in Melania Trump trdita, da se ljubita vsak dan. Srbski Blic je pogledal v zvezde in pojasnil, zakaj je to povsem mogoče.

Melania se je z Donaldom Trumpom poročila leta 2005 in je od njega mlajša 24 let. Ko je v medijih govorila o svojem ljubezenskem razmerju, je vedno poudarjala, da je zaljubljena v Donaldov um – in ravno njegov um je zdaj par pripeljal tudi v Belo hišo, piše srbski Blic.

Melania je rojena 26. aprila leta 1970, srbski astrologi pa razkrivajo, zakaj je lepa manekenka iz Slovenije 'padla' na Trumpov šarm. Ženske, rojene v aprilu, so namreč zaljubljene v adrenalin. Privlači jih hitrost, vojska, inženirji in vodje.

Astrologi trdijo še, da ima Melania v svojem horoskopu, izjemno poudarjeno željo po ljubezni, pa tudi po visokem statusu in denarju. Kot pravi bik je polna samozavesti in zna odlično z denarjem. Ker ima Luno v Kozorogu, pa ni čudno, da jo privlačijo starejši moški, posebej, če so uspešni. Zaradi Merkurja v svojem znamenju je Melania varčna in praktična, Venera v drugi hiši, pa je tista, zaradi katere jo podzavestno privlači Trumpova denarnica.

Astrološka posebnost tega slavnega para je, da je pri Trumpu Sonce v Dvojčkih, pri Melanii pa je v Dvojčkih Mars, zato astrologi trdijo, da je možno, da se resnično fizično privlačita, kar se sklada tudi s Trumpovo izjavo. Pred časom je namreč dejal, da se z Melanio ljubita vsaj enkrat na dan, včasih pa tudi večkrat, še navaja Blic.

Ona umirjena, on vedno v akciji

Medtem ko je Melania umirjena in ustaljena, je Trump, ki je rojen 14. junija 1946, neprestano v gibanju in pripravljen za akcijo. To ni čudno, če upoštevamo, da je največ njegovih planetov v ognjenem znamenju. Njegovo astrološko znamenje sta dvojčka, po ascendentu pa je lev, kar pojasnjuje, zakaj je tako rad v središču pozornosti in zakaj si želi, da bi ga vsi sprejeli.

Zvezde pravijo, da Trump hitro spreminja mišljenje in da hitro podleže vplivom drugih. Vendar če Trumpa nekaj zares zanima in si to želi, je ni stvari na tem svetu, ki bi mu preprečila, da uresniči svojo željo. Astrologi še trdijo, da je osebe s takšnim horoskopom težko ukrotiti in jih pripeljati pred oltar. Njegova spolna energije je izjemno močna, zato neprestano išče nove izzive. Najbrž ga je morala Melania z nečim povsem prevzeti, saj z njo vztraja že več kot 10 let, še ugiba Blic. Možno je, da je to povezano z Melaniinim ascendentom - levom, ki je simbol ega, ponosa, ljubezni, umetnosti in romantike.

Srbski astrologi še napovedujejo: »Zakon Melanie in Donalda ima vse predispozicije, da bo uspešen še mnogo let.«

prejšnji članek
Poskrbite za lepe in sijoče nohte
Moda&Lepota
Poskrbite za lepe in sijoče nohte
naslednji članek
Ta enostavna navada je ključna za hujšanje
Zdravje
Ta enostavna navada je ključna za hujšanje