stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj se dogaja? Severina še nikoli tako vitka!

22. 12. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
severina

Hrvaški mediji ugotavljajo, da še nikoli ni bila tako zelo vitka. foto: Instagram

Hrvaška pevka Severina že od nekdaj skrbi za brezhiben videz s katerim pritegne nemalo pogledov. V zadnjem obdobju si še intenzivneje prizadeva ohraniti dobro kondicijo in vitek stas.

Severina se drži stroge diete, pazi na kalorije, izvaja jogo in naporne treninge, tekom katerih krepi vzdržljivost ter topi maščobne obloge. 45-letnica je tako redna gostja v fitnessu, kjer izvaja zlasti krožne vadbe. Vsaj uro na dan denimo trenira na napravah, ki krepijo in oblikujejo boke, noge in zadnjico. S krožnimi treningi marljivo povečuje svojo fizično pripravljenost, vse bolj je namreč vzdržljiva, učinki vadbe pa se kakopak poznajo tudi na izgubljenih kilogramih.

Da je Severina vse bolj vitka, gre pripisati tudi strogi dieti, ki se je, kot pravi, drži zaradi alergije. Iz prehrane je izločila meso, uživa zgolj ribe in sadje, kar ji povsem odgovarja, saj ji je mediteranska hrana zelo ljuba.

Navdušena je tudi nad dinamično vadbo, ki se imenuje ashtanga joga. ''Odlična je, mislim, da so te vaje najtežje od vseh vadb, ki sem jih izkusila doslej. Krasno vpliva na telo in duha,'' je povedala pevka, ki je pred časom razkrila, da je po rojstvu sina izvajala tudi po 100 počepov na dan, da bi povrnila izgled popoldne zadnjice in nog, ki veljajo njen zaščitni znak.

prejšnji članek
Razkrito: Za Mileno glasovali zaradi obljubljenega denarja
Resničnostni šovi
Razkrito: Za Mileno glasovali zaradi obljubljenega denarja
naslednji članek
Poklon Jerneju Šugmanu ob 49. rojstnem dnevu
Svet slavnih
Poklon Jerneju Šugmanu ob 49. rojstnem dnevu