stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Lahko verjamete, da ta slovenska lepotica ne telovadi?

11. 1. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Svetlolasa slovenska pevka ima zelo zapeljivo postavo, a ob enem izpostavlja, da zaradi zdravstvenega stanja ne sme telovaditi.

Ines Erbus (v obleki Gordane Grandošek Whiddon, GGW by Gordana Grandošek Whiddon). foto: Mare Vavpotič in Vito Tofaj / M24.si

Ines Erbus se je pred dnevi s prijateljico Niko, s katero sta pred leti skupaj nastopali tudi v najstniški zasedbi Foxy Teens, odpravila na zaslužen dopust v Malezijo. Dekleti tam uživata tako v kulturnih znamenitostih azijske države, kot tudi v zabavi, ki jo ponuja njeno glavno mesto Kuala Lumpur. Ines je z oboževalci delila tudi zapeljivo fotografijo, ki je nastala v bazenu nad mestom in še enkrat pokazala svojo zavidljivo postavo. Predvsem ženski spol pa bo lepi pevki še bolj zavidal, ko bo izvedel, kaj dela za takšen videz svojega telesa. 

Zapeljiva slovenska pevka zopet pobegnila daleč stran

Boste preveč razočarane, če vam rečemo, da nič? No, potem raje ne berite več, saj Ines v resnici sploh ne sme telovaditi. Že skoraj pet let jo namreč spremlja avtoimunska bolezen  Vaskulitis IgA, ki ji preprečuje pretirano telesno aktivnost. "Zaradi nje se ne morem veliko ukvarjati s športom. Ne smem imeti prevelikega pritiska na noge, tako da zaenkrat še ne. Genetika zaenkrat še odlično dela. Občasno pazim na prehrano, ampak ne preveč. Potem hitro ''malo'' zavijem v restavracijo s hitro prehrano. Je pa dogajanje na odru neke vrste kardio vadba," nam je pred časom zaupala Erbusova. 

Pri bolezni gre za sistemsko vnetje malih žil in spada med revmatska obolenja, ki prizadenejo tako otroke kot tudi odrasle, najpogosteje pa izbruhne po preboleli okužbi dihal. 

prejšnji članek
PREJ in POTEM: Popolna preobrazba tekmovalcev
Svet slavnih
PREJ in POTEM: Popolna preobrazba tekmovalcev
naslednji članek
Žalostno: Shirana zvezdnica Ameriške pite
Svet slavnih
Žalostno: Shirana zvezdnica Ameriške pite