Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Zapomnite si: Trik, ki vam bo rešil nočni spanec …

13. 4. 2024; 03.00
Avtor: V. M.
Poznate nadležni zvok kapljanja vode iz pipe? Kapljajoča vodovodna pipa vam lahko krati nočni spanec in pošteno nakodra živčke, zato si le zapomnite naslednji trik, ki bo zalegel, dokler pipe ne popravite.

Kapljajoča vodovodna pipa je pogosta težava, s katero se srečujemo v gospodinjstvu. Morda je popustilo tesnilo v pipi, zato ga je potrebno zamenjati. Vzrok je lahko tudi razrahljan ali pokvarjen ventil, povsem mogoče pa je tudi, da gre za slabo privito matico.  Kakorkoli, nenehno kapljanje je negospodarno, zato je dobro, da čim prej rešite težavo.

V kolikor opravila niste vešči, na mojstra pa bo potrebno nekoliko počakati,  se lahko nadležnega zvoka rešite s preprostim trikom z vrvico. Kapljanje vode je namreč zelo moteče, zlasti v nočnem času, ko zvok kapljanja napolni nočni prostor in nam ne dovoli zatisniti očesa.

Vse kar morate storiti je, da na oz. prek ustja pipe privežete volneno vrvico, ki naj sega do korita. Vodne kapljice bodo spolzele po vrvici, nadležnega zvoka, ki nastane, ko kapljica pade v korito, pa tako ne bo več. Si velja zapomniti, kajne? Povejte naprej, zagotovo bo nasvet še komu dobro služil.

prejšnji članek
Vsi enako občutimo ljubezen in strah, veselje in zavist
Zdravje
Vsi enako občutimo ljubezen in strah, veselje in zavist
naslednji članek
Praktični nasveti: Kako odreagirati na neprijaznost?
Zdravje
Praktični nasveti: Kako odreagirati na neprijaznost?
#nasazenazenska
nasazenazenska